Drbárna ze ZOO: Major Havlíček se jednoho dne objevil v baru a vypadá to, že Terezu s Izabelou čekají zlé časy

Drbárna ze ZOO: Major Havlíček se jednoho dne objevil v baru a vypadá to, že Terezu s Izabelou čekají zlé časy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Podivné období zažívá i Viki s Filipem, protože se někdo hodně vytrvale snaží jim škodit. Viky už je z toho nervózní. Adamovi zase trochu komplikuje život Bob, který myslí jen na svou kapelu a v práci je hodně nesoustředěný. Jenže když někdo pracuje u jedovatých hadů, koleduje si o průšvih.

Adam je stále jako sluníčko a stará se o Sid jako princeznu. Ta je z toho trochu nesvá a směje se, že ji Adam chce vykrmit. Jenže měla by mít spíš důvod k obavám, protože náhodou zaslechla, že nová Adamova léčba malárie by mohla být v kombinaci s hadím uštknutím velký průšvih a úplně by mu mohla selhat játra. Ještě horší je, že Bob opakovaně nedělá svou práci pečlivě, a tak se opakovaně stalo, že terárium s jedovatým hadem špatně zavřel.

recepce v infocentru - Eva, Hana a Sylva
recepce v infocentru - Eva, Hana a Sylva | Zdroj: FTV Prima

Adam by ho měl vyhodit, jenže místo toho Bob opakovaně slibuje, že už se to nestane. Do celé situace už se vložila i Tamara a přivedla Adamovi odborníka na tropické nemoci, jenže k žádné změně nedochází. Adam by sice měl po dobu léčby předat ty nejjedovatější hady do péče Bobovi, ale je jasné, že tím se nic neřeší, když nějaký had uteče z terária.

Sid sice napadlo, že by mohl jít Adam na čas dělat do marketingu, jenže on o práci v kanceláři nechce ani slyšet.

Ovčíková se rozhodla k pomstě

Když se v baru objevil major Havlíček, který málem dostal Terezu do vězení, hned bylo dvojčatům jasné, že se začnou dít špatné věci.

Havlíček znovu otevřel případ, kde figuruje nejen Tereza, ale i Izabela, která má podezřele moc detailních informací o bývalých aktivitách dvou podvodnic. Ani Břéťa netuší, co to všechno znamená.

Teprve Dominika přinese do věci trochu jasno, když se přizná, že v minulosti navázala kontakt s Annou a Marií a chtěla využít jejich znalostí k tomu, aby zničila Charlieho. O všem samozřejmě věděl i Kamil. Ten to teď nejspíš řekl matce, která slibuje každému, kdo je zodpovědný za Kamilovo zatčení, že se mu pomstí.

V celé věci je angažovaná i Markéta, která se snaží Charlieho hlídat, aby neudělal něco, čím by věc ještě zhoršil. Ale ani ona si není jistá, jak to všechno dopadne.

Někdo nemá Viky a Filipa moc v lásce

Celebrita Filip je stále v obležení žen a Viky je schovaná doma. Jak se ukázalo, čokoláda od tajného ctitele, kterou dala Jeřábkové, byla plná projímadla. Filipovi zase přišla do ZOO kytka. Když ji dal recepční v infocentru, tak z ní dostala nepříjemnou vyrážku.

Viky je z celé situace nesvá, a tak tráví dny doma, dokud se policii nepodaří podivného ctitele chytit. Společnost jí občas dělá i Ester, takže se z nich stávají kamarádky.

Zdroje článku: