Drbárna ze ZOO: Letem světem se šíří informace, že by seriál ZOO mohl pokračovat dál i po ohlášeném konci

Drbárna ze ZOO: Letem světem se šíří informace, že by seriál ZOO mohl pokračovat dál i po ohlášeném konci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O nových seriálech se často spekuluje dávno předtím, než jsou oficiálně ohlášeny. Tentokrát je situace trochu jiná, protože jde o seriál, který už nedávno oslavil dvoustou epizodu. Jak se šeptá, možná to s ukončením seriálu nebude tak moc aktuální. Že by TV Prima přehodnotila své plány?

Možná jde o strategické rozhodnutí a ZOO zůstane na obrazovkách až do doby, kdy bude diváky prověřeno, že má komerční televize dostatečně populární náhradu, která by ve sledovanosti ZOO nahradila. Sice se mluví o novém seriálu „typu Slunečné“, který se má točit ve vesnickém prostředí, ale poslední seriálové pokusy Primě moc nevycházejí, takže by bylo logické, že seriál ZOO se svým stálým milionem sledujících diváků by ještě nějakou chvíli mohl fungovat.

Fotogalerie

Po finálové epizodě, která měla podle původních informací svatbami dvojčat a Viky děj uzavřít, by se měla rozjet další série, nové příběhy a také nové tváře, které doplní řadu již obsazených herců. Z původního seriálu by se měly vytáhnout některé dějové linky a k nim přidat zcela nové. Některé stávající linky už by v seriálu nebyly. Nové životní příběhy by měly seriál oživit a zvýšit jeho dynamiku, aby se diváci nenudili. V centru seriálu by měly být dva příběhy. Ten první by měl zůstat v zoo a potom přijde příběh druhý, který je zatím v utajení.

Tvůrci se údajně rozhodli diváky nechat v tom, že seriál bude končit a děj se uzavře, Natáčení pokračování by mělo začít v září a každému je jasné, že některé vztahy už v seriálu nebudou. Definitivně se s Primou rozloučila Pavla Tomicová o které se spekuluje, že by mohla být recyklovaná do Ulice, kde před pár lety hrála. Není žádným tajemstvím, že do Ulice se vrací i Tereza Brodská, takže asi ani ona už se v ZOO neukáže. Už před časem zmizela „do Afriky“ Lucie Polišenská, která skončila definitivně, přestože její postava byla v seriálu držená při životě jako dočasně nepřítomná. Eva Burešová má být v porotě talentové soutěže a chce se věnovat zpěvu. Jak už bylo oznámeno ohledně nového seriálu s Komínkem a Gránským, nebude v něm od začátku a tak nejspíš ani její linka s Klusem v ZOO nebude pokračovat.

Nadějně to vypadá se Sid a s Adamem, kteří by mohli svůj příběh rozvíjet dál, stejně jako velká část zaměstnanců zoo (Pavel Nečas, Marek Němec, Denisa Nesvačilová, Jana Bernášková, Oldřich Navrátil, Veronika Žilková)

Seznam nových tváří ještě není hotový, ale v seriálu by se měly objevit Alena Mihulová a Michaela Kuklová.

Jak to bude doopravdy se zřejmě dozvíme až při oficiálním představení podzimního vysílacího plánu TV Prima.

Zdroje článku: