Drbárna ze ZOO: Kristýna má nápadníka, Lubor se snaží všechny naštvat a Izabela skončí v nemocnici

Drbárna ze ZOO: Kristýna má nápadníka, Lubor se snaží všechny naštvat a Izabela skončí v nemocnici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam už chce domů, ale nějak se zapomněl zeptat, co na to jeho ošetřující lékař. Ten moc nadšený není a straší Adama, že se mu jeho problémy mohou vrátit a měl by zůstat na celou řadu vyšetření. Nakonec se podaří Sid alespoň o jeden den jeho odchod oddálit, ale víc nezmůže.

Adam sice předstírá, že je v pořádku, ale trápí ho sny, ve kterých se pořád vrací na místo, kde byl v kómatu. Je tam s ním i indián. Má z takových snů strach, a proto se po příchodu domů setkává se svým známým psychologem. Ten mu však moc nepomůže. Snaží se ho přesvědčit, že z velké části za vidiny mohly silné léky, které mají halucinogenní účinky. Jenže Adam se na to místo ve společnosti indiána vrací i po odchodu z nemocnice. Vše začne dávat smysl, když za Adamem šaman přijde domů a řekne mu, že musí dokončit rituál. Když přijde Sid domů, Adam spí konečně zdravím spánkem a má evidentně dobrou náladu. Zda se Sid svěří se svými prožitky a jestli vůbec tuší, že za ním mladý šaman chodil v reálném světě, se můžeme jen domnívat.

Malá vzpomínka : Ty děti rostou jako z vody

Zdroj: FTV Prima

Marie bude mít narozeniny

Kluci by jí rádi nechali u Viky ušít nějakou halenku, ale s nápadem moc nezabodují. Podle dvojčat by měli vymyslet něco osobitého. Nakonec vznikne nápad nechat se vyfotit na stejném místě, jako když byli malí kluci. Marie má jednu fotku moc ráda.

Malý zádrhel byl v tom, že šlo o fotku u studny na zahradě u babičky a dům už dávno změnil majitele. Marek a Vojta se vybaví fotoaparátem a vydají se na návštěvu. Do zahrady nakonec vlezou přes branku, protože nikdo není doma. Poté, co své právo hájit své teritorium předvede velký ovčák, tráví kluci čas na stromě.

Nakonec si Vojta dodá odvahu a se psem se spřátelí. Po návratu do baru zjistí, že je Izabela v nemocnici. Nešikovně si stříkla pálivou směs na lízátka do oka. Vojta je hodně naštvaný, když mu v nemocnici odmítají sdělit, co s jeho přítelkyní je. Marně sestře na chodbě vysvětluje, kdo je. Ta mu jen vmete, že by si měl svou milovanou přítelkyni vzít a nemusel by řešit přístup k informacím. Možná právě ten moment rozhodl, že se Vojta k nápadu později vrátí.

Navzdory pochybám, které měla Běla, Karel konečně jednou koupil Marii dárek, ze kterého měla skutečnou radost a nemusela ji předstírat.

Sid u žiraf
Sid u žiraf | Zdroj: FTV Prima

V ZOO se dějí věci

Lubor se nejspíš rozhodl znepřátelit si všechny zaměstnance v ZOO. Není s ním rozumná řeč. Odmítá operovat zvíře, kterému jde o život, protože by to bylo moc drahé. Nechce ani vyčlenit hlídky, které by konečně odhalily, co plaší zvířata ve výbězích.

Nakonec záhadu odhalí Eva, když se v infocentru nudí a najde na internetu zprávu, že někdo krmil na safari opice. To přece není možné, tam žádné opice nemají a Helena se dušuje, že ona žádné opice nepostrádá. Nikdo tak opicím nepřikládá význam.

Tamara se rozhodla, že záhadu rozluští a zorganizovala dobrovolné hlídky. Sama potom hlídá v noci, ale zatím se žádný nezvaný host neukázal.

Úplně jiné starosti má Kristýna, které se dvoří jeden učitel, který byl se třídou dětí v ZOO. Stejně jako v případě Alberta, je hodně nerozhodná a kolegyně ji podezírají, že má stále ještě v srdci Alberta. Učitel má však trpělivost a odmítnutí ho neodradí od dalšího pokusu.

Zdroje článku: