Drbárna ze ZOO: Julie svázaná strachem si konečně oddechla, Miloš skončil ve vazbě

Drbárna ze ZOO: Julie svázaná strachem si konečně oddechla, Miloš skončil ve vazbě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Petr, který už pravidelně chodí k Viky a Filipovi fňukat, už je k smíchu i vlastním dětem, které s nelibostí sledují, že jejich otec nemyslí na nic jiného, než na Ester. Ta však vytrvale jakýkoliv kontakt odmítá. Cítí se ponížená, že si Petr dovolil naznačit, že Viky bude v jeho srdci navěky.

Po období, kdy Viky a Filip svého dotěrného souseda neměli v lásce, přešli k tomu, že ho vlastně litují a chtějí možná víc než on, aby se situace s Ester urovnala a oni měli konečně od Petrových nářků klid. Filip tak jednoho dne přivedl k Viky Ester a ta jí tak intenzivně básnila o tom, jak je Petr zoufalý, že Ester konečně roztála. Filip zorganizoval romantické rande u Marka v baru, kam pod různými záminkami vylákal Ester i Petra. A konečně to zafungovalo. Ester dokonce působí mnohem sympatičtějším dojmem než před časem.

Petr a Ester
Petr a Ester | Zdroj: FTV Prima

Hit v podobě pálivých lízátek

Sestry od Viky mají práce nad hlavu. Tereza, která moc neuspěla se slanými lízátky přemýšlela, co jiného by mohla zkusit. Inspirace přišla od Karla. Ten jen tak prohodil, že mnohem zábavnější by bylo dělat pálivá lízátka. Tereza, která se ve zkoušení nových výrobků našla, inspirující nápad okamžitě realizovala a po úspěchu zkušebních lízátek se na sociálních sítích rozběhly výzvy, kdo si zvládne ty nejpálivější lízátka vychutnat. Tak se stalo, že se hodně pálivá výzva začala šířit jako lavina a holky dostaly tolik objednávek, že nestíhají. Tereza už pochopila, proč Marek nechce rozšiřovat bar a chce si také trochu užívat potomka, který už brzy přijde na svět.

Ilonka povýšila

Hodně práce má i Dominika a Charlie. Dominika zjišťuje, že Kamil hromadu věcí úplně zanedbal a bude chvíli trvat, než všechno dá do pořádku. I Charlie má hodně práce, přestože není tak úplně jasné, o jakou práci jde. Oba zvažují, že by potřebovali někoho na výpomoc, ale nedojde jim, že se jim nabízí Ilonka. Teprve když místo Charlieho dojedná obchod s jedním jeho partnerem, Charlie pochopí, že spolehlivější pomocnou ruku by jen těžko hledal. Z hospodyně se tak stává Ilona jeho asistentkou.

Julie a Miloš

Julie se chová naprosto iracionálně a přestože je obklopená lidmi, kteří pochopili, že je něco v nepořádku, nechce od nich žádnou pomoc. Aby se vyhnula situaci, kdy si její bývalý násilný partner došlápne na přítele Jardu, Julie je svolná s tím, že bude Miloše na slovo poslouchat.

Když se do nepříjemné situace vloží detektivní kancelář „Sid a Adam“, je jasné, že Miloš nemá šanci vyhrát. Julie je sice ohledně pomoci ze strany policie dost skeptická, protože jí nepomohli, když ji Miloš týral, než od něj utekla, ale její přátelé požádají o pomoc Břéťu.

Na poslední chvíli tak končí Miloš ve spárech policie a protože už jeden škraloup za domácí násilí má, tentokrát mu to neprojde. Julie se tak konečně může usadit a možná i zvážit Jardovu žádost o ruku.

Zdroje článku: