Drbárna ze ZOO: Ještě než zazvoní zvonec a bude seriálový konec

Drbárna ze ZOO: Ještě než zazvoní zvonec a bude seriálový konec
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poté, co se Šimon Bilina chodil na natáčení prospat, se jeho postava přece nakonec probrala z kómatu a Adam se začíná pomalu zotavovat. Jen kdyby ho netrápily noční můry a také Sid, která nemá v úmyslu ho pustit do práce.

V ZOO je živo a spekuluje se o tom, že v po areálu pobíhají opice a plaší zvířata. Helena Pechová se však dušuje, že ona žádné uprchlíky nemá. Vše chce vyjasnit Tamara, ale nebude to mít snadné, přestože nebude jediná, kdo se rozhodne záhadě přijít na kloub.

Malé ohlédnutí

Kristýnu se pokouší balit učitel, který přijde do ZOO se třídou. Ta ho dost vehementně odmítá a kolegyně si z ní utahují, že stále miluje Alberta. Učitel Jirka je však velice vytrvalý a odstup, který si od něj Kristýna udržuje, je pro něj velkou výzvou.

ZOO má konečně dostat nového ředitele, ale vypadá to, že Lubor Brázda dělá vše proto, aby si všechny zaměstnance proti sobě popudil, a nikdo ho v ředitelském křesle nechce.

Svatební přípravy vrcholí hned na několika místech

Ovčík projevil přání, že by rád Dominiku ještě odvedl k oltáři, než tento svět opustí. Jenže zrzka se moc do vdavek nehrne. Na druhou stranu by chtěla otci vyhovět, a tak ji napadne uspořádat falešnou svatbu. Ilonka je z takového podvodu běsná a nechce s tím mít nic společného. Alespoň do chvíle, než náhodou zjistí, jaké záměry má samotný Ovčík.

O svatbě už uvažují i Marek s Vojtou. Když se Izy stane nehoda a skončí v nemocnici, Vojta je vzteky bez sebe, že se nemůže o jejím zdravotním stavu nic dozvědět, protože nejsou manželé. To sice není ten nejromantičtější důvod ke svatbě, ale bratři už o ženění uvažují dlouho a zjišťují, že to má i praktické výhody.

Adam je konečně fit

Adam se konečně dočkal a Sid usoudila, že by mohl do práce. Tam ho všichni vítají. Jen Kodym je podivně zakřiknutý. Přijde mu, že se Adam nějak změnil. Konečně se také začíná řešit bydlení Sid a Adama. S příchodem dítěte je jasné, že malý byt už stačit nebude. Jenže plánovaná výstavba bytů, kterou si budoucí rodiče vyhlédli, má velké zpoždění a Sidonie se nabízí, že by mladým koupila jiný byt. To však odmítají a chtějí si poradit bez babičky. Sidonii to však nedá a alespoň začne tlačit na stavební firmu, aby se plánovaná výstavba bytů urychlila.

A Tamara konečně získá důkaz, že v ZOO je opravdu volně pobíhající opice. Odchyt se trochu komplikuje, ale Kolmanovi se to nakonec podaří. Opice je březí, ale nikdo neví, kde se v ZOO vzala. Nikomu nechybí.

Ester je těhotná. Jen neví, jak to šetrně říct Viky, o které ví, že by dítě chtěla a nedaří se jí otěhotnět. Viky nakonec novinku přijme lépe, než Ester čekala. Má pro to své důvody.

Zdroje článku:
  • press kit TV Prima,
  • Autorský text