Drbárna ze ZOO: Ester opouští Petra a odchází z bytu. Chce rozchod

Drbárna ze ZOO: Ester opouští Petra a odchází z bytu. Chce rozchod
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco u běžných mladých lidí se po ránu řeší ty příjemnější záležitosti, Sid a Adam takové potřeby nemají, a tak opět probírají činnost kriminálních živlů ve městě. Zase budou muset zasáhnout, aby zvládli to, co policie nedokáže.

Danuše vnukla Ester nápad na křtiny. Ester ani Petr sice nejsou věřící, ale co na tom záleží. Ester chce hlavně uspořádat velkou společenskou akci, aby se o ní vědělo. Ještě dříve, než se začala organizovat tato okázalá událost, bylo třeba najít kmotru nebo kmotra.

Viky dostala radu, že by se měla Ester za kmotru nabídnout, aby se jejich vztah trochu uhladil. Možná by pak Ester nebyla tak žárlivá. Jenže Petrovu mladou přítelkyni napadlo, že by jí mohl kmotra dělat Filip. Přece jen je na rozdíl od Viky známější a křtiny by tak mohly přitáhnout mediální pozornost.

Petr byl zásadně proti. Naposled, když se zapomněl a zkoušel to na Viky, nedopadlo setkání s Filipem zrovna dobře. To ale Ester doposud nevěděla. Nakonec Petr pocítil podivný příval pravdomluvnosti a přiznal se Ester, že dal Viky pusu a že někde v srdci má stále jedno malé místečko, ve kterém cítí, že ji má rád.

Až tolik pravdy Ester slyšet nechtěla a Petrovo ujišťování, že ji přece miluje, už to nezachránilo. Ester krátce na to zrušila křtiny, vzala dítě a odstěhovala se k rodičům.

Z čestného Petra se tak postupně stal nevěrník, a teď nakonec ještě ufňukaný hlupák, který si nemá komu postěžovat, a tak si to musela vyslechnout Viky i Filip. Oba už jsou z Petrových věčných návštěv pěkně otrávení.

Už i Jeřábková se podivuje nad chováním Petra a posílá ho za Ester s doporučením, aby prosil a žadonil, dokud ji nedostane zpět.

Marika jako majitelka dvou domů

Ještě nedávno Marika běhala po městě a vřeštěla, že ji matka od Kamila vyhodila z domu a nemá kam jít s dítětem. Najednou si všimla, že je majitelkou hned dvou nemovitostí. Jednou z nich je dům, kde má Marek bar. Dominice se tak trochu zkomplikoval plán zrušit Kamilovu výpověď z pronájmu, aby Marek měl dál svůj prostor k dispozici.

Ne že by to nějak Marka v současné době zajímalo. Ten odmítá cokoliv dělat a hraje si s malým Vojtíškem nebo s Petříkem od Viky. Ale přece jen by ho možná dobrá zpráva vrátila do normálu.

Dominika se tak pustila do přesvědčování Mariky, aby domy vrátila Ovčíkům, protože by si je stejně vysoudila zpět. Kamil údajně neměl právo tak s majetkem zacházet. Marika se chvíli kroutila, než se nechala přesvědčit, ale nakonec to dobře dopadlo.

V ZOO

Zatímco Fanda drží dietu a jeho matka se snaží, aby nezemřel hlady, Albert se pomalu začíná loučit se ZOO. Vyšla mu práce v Drážďanech a doufá, že tak konečně pustí Kristýnu z hlavy. Ale kdyby se jen zmínila, aby neodcházel, klidně by svoje rozhodnutí změnil.

S Albertovým plánovaným odchodem vzniká problém, koho dát do vedení, aby si tam někoho nechtěl dosadit starosta. Brázda o místo zájem nemá a Marie se vracet nechce.

Jak to dopadne, to si počkáme po letní přestávce.

Zdroje článku: