Drbárna ze ZOO: Dvojčata přiberou na svatbu i starší sestru a Charlie pokleknul před Dominikou

Drbárna ze ZOO: Dvojčata přiberou na svatbu i starší sestru a Charlie pokleknul před Dominikou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když Viky řeší s dvojčaty svatební šaty, sestry ji trošku popichují, ať se k jejich svatbě přidá i ona. Viky by nebyla úplně proti, ale má pocit, že holky to jen tak plácly a ani by ji vlastně na svatbě nechtěly.

Dvojčata se o nápadu zmíní před Markem v baru, ten to samozřejmě předá dál, a tak si všichni na trojitou svatbu začínají zvykat. Filip hlavně všechny nabádá, aby se nikde o takové akci nezmiňovali, protože nechce, aby jim to zkazili novináři. Bohužel novinka už se rozletěla po městě, protože Markův kamarád, který bude mít na starost vše kolem občerstvení, se zmínil před drbnou Marikou, která si takovou novinku jednoduše nemohla nechat pro sebe.

Vzpomínka na návrat Viky

Lubor se chystá na výběrové řízení, ale trošku mu zkazila radost novinka, kterou se dozvěděl od Adama. Ten si návrh od chlapů z práce nechal projít hlavou a nakonec se rozhodl, že se do výběrového řízení na ředitele přihlásí. Třeba tím alespoň potěší dědu.

Lubor se nechá nakonec Petrou přemluvit, aby se nápadu na ředitelování vzdal, protože by mu to zabralo moc času a starosti by jim lezly do vztahu. Navíc je mile překvapený, když slyší rozhovor Adama se Sid a Julií, kde říká, že Lubor je skvělý manažer a kdyby se mu podařilo místo ředitele získat, rozhodně by ho chtěl po svém boku, protože pokud jde o ekonomickou stránku, nenašel by nikoho lepšího.

Jeho nadšení pro Adama je nakonec tak velké, že se dokonce postará o to, aby neměl starosta šanci si nečestně na místo ředitele dosadit svého příbuzného. Petra vytáhla do hry jeho mimomanželské aktivity – pokud je někdo, koho se Bavor bojí, je to manželka.

Novinky jsou i u Charlieho

A samozřejmě je za vším Ilonka. Co by s tím chlapíkem asi bylo, kdyby neměl tak skvělou hospodyňku. Charlie by si asi nikdy nevšiml, že Dominika by se ráda vdala, ale doopravdy, ne předstírat nějakou fingovanou svatbu pro otce, který ji znovu zklamal.

Charlie Iloniny narážky pochopil, ale chystal se Dominice prsten nabídnout tak neromanticky, že všetečná hospodyně musela znovu zasáhnout.

Kristýna a učitel

Kristýna má neustále v patách „ženskou hlídku“ spolupracovnic, které ji tlačí do vztahu s učitelem. Ona se jim svěří, že má spíš chuť se mu vyhýbat. A tak dostane radu, že to musí zkusit v posteli, aby si ujasnila, jestli je to ten pravý.

Kristýna tak konečně musí i sobě přiznat, že nikdo nebude ten pravý, když od sebe odehnala Alberta. Jenže už je podle ní pozdě. Albert je pryč a možná už ani neví, že někde nějaká Kristýna existuje. A opět dostane nevyžádanou radu. Když ho nezkontaktuje, nikdy se to nedozví a bude stále v tom bývalém vztahu zaseknutá a nepohne se z místa.

Opravdu diváci chtějí poslední epizody vidět hon na opice?

Tamara je sympatická a zajímavá žena, ale pokud jí tvůrci chtěli dopřát více prostoru, mohli vymyslet něco nápaditějšího. Hloupá honba za nějakou pomyslnou bandou opic je otravná stejně jako Fanda Kolman. Snad nás touto dějovou linkou nepřipravují tvůrci na slibované pokračování ZOO. To by určitě nemohlo fungovat.

Zdroje článku: