Drbárna ze ZOO: Běla už je kvůli Markovi rozpálená do ruda a Julii čeká nelehké rozhodnutí

Drbárna ze ZOO: Běla už je kvůli Markovi rozpálená do ruda a Julii čeká nelehké rozhodnutí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Petr už je zase u Viky. Vypadá to, že hledá drobné záminky, aby ji mohl vidět. Tentokrát potřeboval přišít knoflík. Později Filipovi dojde, že jediné řešené bude, když ho usmíří s Ester, aby se k němu vrátila. Oni tak od něj budou mít pokoj.

Marie je už opět na své ředitelské židli a řeší jeden problém za druhým. Sama pociťuje, že už na to nemá sílu a dlouho to nevydrží. Má tak před sebou složitý úkol – musí najít způsob, jak sehnat do vedení někoho, kdo nebude starostovi zobat z ruky. A nemá moc na výběr. Jako jediný kandidát vychází Lubor Brázda. Marie předpokládá, že po nabídce skočí. Vždyť se jeden čas tak snažil, aby se ředitelem stal.

Jenže Lubor je samé překvapení. Nemá zájem o nějaké ředitelování jako záskok, ale jak řekl, rád se přihlásí do řádného výběrového řízení a bude se ucházet o místo přesně podle pravidel.

Marika bez Kamila ožila

Marika se ukazuje být pro Dominičinu práci hodně prospěšná. Obě ženy jsou trochu šokované, když se Charlie nabídne, že vezme Maričino dítě na procházku. Marika blahopřeje Dominice, jak báječného chlapa má. Kamil se nikdy k něčemu takovému nenabídl.

Jenže Dominika moc velkou radost nemá a je stále více přesvědčená, že Charlie přišel do věku, kdy chce mít potomka. Bude si s ním muset na toto téma promluvit, aby si nedělal plané naděje.

Julii dostihla minulost

Julie
Julie | Zdroj: FTV Prima

To, co Julie tušila, se stalo realitou. Její bývalý partner a otec jejího syna ji našel. Nejprve si počkal na parkovišti na Juliina přítele, aby mu nastříkal do obličeje pepřový sprej, a potom se předvedl v ZOO, kde Julii vyhrožoval, že přijde o syna. A vyplašená žena se nezmohla ani na volání o pomoc, která byla kousek od ní. Teď se bude muset rozhodnout, zda zase uteče, nebo se násilnému muži z minulosti postaví.

Marek se konečně vzpamatoval

Dvojčata zaskakují za holky v karanténě a nabídl se i Karel, že vypomůže. Jenže Tereza je už unavená, a navíc je stále ve stresu z Marka, který ještě pořád nenašel sílu se vrátit do baru. Hlídá raději doma Vojtovi a Izabele jejich potomka.

Jenže bar začíná upadat a Běla neví, co s tím. Marek si vždy najde nějakou výmluvu, proč se mu nehodí do práce přijít. Nakonec už se rázná Běla opravdu rozpálí do ruda a vmete Markovi, že když nepřijde do práce další den on, tak nepřijde ani ona a bar zůstane zavřený. A právě to asi Marek potřeboval slyšet, protože konečně svůj odpor k práci překonal a vrátil se za bar, plný síly a nových nápadů.

Dominika také konečně dostala odvahu se Charlieho zeptat na to, jak to vlastně do budoucna plánuje a jestli myslí na dítě. Hodně se jí ulevilo, když pochopila, že to má Charlie stejně jako ona a že i on uvažoval o tom, co bude dělat, jestli bude chtít Dominika založit rodinu.

Zdroje článku: