Drbárna ze ZOO: Adam v ohrožení života, Roklová opět na odchodu ze ZOO a nečekané vzpomínky Viky

Drbárna ze ZOO: Adam v ohrožení života, Roklová opět na odchodu ze ZOO a nečekané vzpomínky Viky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky se chystá na přehlídku, ale trochu ji vykolejí podivná sms. Nějaká žena jí chce předat něco, co patřilo její matce. Vzhledem ke zkušenostem z poslední doby je Viky trochu zneklidněná. Nějak se na ni lepí divné osoby a hlavně netuší, proč by po takové době někdo oživoval vzpomínky na její matku.

Filip to vidí stejně a myslí si, že je to další z nepříjemných věcí, které se na ně v poslední době nějak podivně řítí. Jenže tentokrát se mu kamarád od policie vysměje. Opravdu nebude řešit jednu sms a jeden telefonát.

Sid a Adam
Sid a Adam | Zdroj: FTV Prima

To Dominika má také své pátrání, ale to se policie netýká. Dominika se necítí dobře, když Charlie zná její rodinné vztahy a minulost a ona o té jeho neví vůbec nic. A když vidí, že se Charlie brání tomu, aby o něm něco z minulosti věděla, přitahuje ji to ještě víc. Co asi skrývá?

Ani Dominika není všemocná a zjišťuje, že se nedá minulost jejího přítele vypátrat až do doby, kdy měl asi nějakou rodinu. Charlie za sebou velice dobře zametl stopy a ani Břéťa jí nepomůže. Slíbil Charliemu, že po jeho dávné minulosti pátrat nebude.

Z povzdáli vše sleduje Ilonka, které je jasné, že tentokrát si Dominika tak trochu zahrává a v sázce je její vztah s Charliem.

Starosta se rozhodl, že Roklovou pošle do penze tím, že ji zahltí administrativou. Lubor sice dá dohromady partu lidí, kteří všechny nesmyslné administrativní požadavky starostovi plní, ale když to Roklová zjistí, dojde jí, že návrat do práce nebyl dobrou volbou. Lubora chce jmenovat do čela ZOO stejným způsobem, jakým to udělala s Albertem, jenže Lubor nechce vést ZOO tímto způsobem. Pokud má být ředitelem, chce to udělat správně a vyhrát konkurz, kde porazí favorita starosty.

Celé slzavé údolí

Šamanův syn to nevzdal a dál dochází za Adamem. Sid ale začíná ztrácet víru. Možná není už nic, co by mohla udělat. Situace se ještě zhorší, když přístroje spojené s nemocnicí hlásí poplach a Adam je převezený zpět do nemocnice. V ten okamžik Sidonii dojde, že se musí především starat o vnučku a pravnouče, které za pár měsíců přijde na svět. Stopne tak finance na domácí péči a vysvětlí vnučce, že Adam potřebuje péči v nemocnici.

Sid neklade velký odpor. Sama začíná pochybovat, jestli je vůbec nějaká naděje na Adamovo probuzení. A do toho dostane vzkaz od šamana. Adama probudí jen láska, žádná kouzla.

Zdroje článku: