Drbárna ze ZOO: Adam se vrací v okamžiku, kdy se žení, Charlie odhaluje minulost, které se ani v telenovele nedá věřit

Drbárna ze ZOO: Adam se vrací v okamžiku, kdy se žení, Charlie odhaluje minulost, které se ani v telenovele nedá věřit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid probudí telefonát uprostřed noci. Nemocnice hlásí, že životní funkce Adama se pomalu dostávají na hodnoty, kdy se tělo loučí. Sid už je připravená na všechno, ale ve skrytu duše má ještě jedno přání. Čeká s Adamem dítě a chtěla by si ho vzít za manžela.

Až tak moc fantazie scenáristů v sázce není. Ani v telenovele si nelze vzít muže v kómatu. Sid si za pomoci Julie a matky s babičkou chce udělat symbolický obřad, který samozřejmě nebude stejně hodnotný jako legální svatba. Sid chce jednoduše získat pocit, že její spojení s Adamem je posvěcené vyšší mocí. A to jí může splnit kamarád Julie.

Jenže nakonec to nebude poslední rozloučení a dojde k něčemu, co přizvaný farář nazve zázrakem a lékaři situací, která se moc často nestává.

Možná došlo na slova šamana a Adama přivede k životu obyčejná láska bez kouzel a rituálů.

Filip chystá překvapení pro Viky

Filip se dozví od Marka o adrese, kde Viky jako dítě bydlela s matkou. Zároveň se dozví, že v domě byla tajná skrýš. Marek si vzpomněl, že mu o ní Viky vyprávěla.

Filip se tak rozhodne Viky překvapit, když se z fotoaparátu nic o své minulosti nedozvěděla, a najít její skrýš.

Není úplně snadné se do domu dostat, ale mít policajta za kamaráda se vyplácí, a tak nakonec na druhý pokus Filip získá obsah tajné a doposud neobjevené skrýše.

Viky se dojala i nad fotografiemi, které sama jako dítě mohla pořídit s fotoaparátem, který jí matka dala. A stejně nadšeně přijme každou další novinku, která jí poodhalí něco z minulosti.

Odhalování čeká i Charlieho

V tomto případě ovšem tvůrci naservírovali divákům dějovou linku, která není moc věrohodná a jednoduše Charlieho a jeho minulost neomluvitelně ošidili. Charlie tak přichází s podivnou historkou, která ani nestojí za zvážení. Jako důležitý svědek je v ochraně svědků a měl dostat novou identitu. A policie, která ho hlídala, aby přežil, mu trpí jeho kriminální činnost. TAK TO SNAD OPRAVDU TVŮRCI NEMYSLÍ VÁŽNĚ A NEMAJÍ SVÉ DIVÁKY ZA IDIOTY.

Roklová odchází, tentokrát už skutečně

Marie zjistila, že Lubora nepřemluví, aby za ni vykonával její práci, a tak se konečně odhodlala Bavorovi přinést písemný dokument, který definitivně ukončuje její práci v pozici ředitelky ZOO parku. K překvapení starosty se o ředitelskou funkci uchází i jeho poskok Robin. Ten je připravený konečně dělat práci, o které je přesvědčený, že ji zvládne. To se ovšem starostovi nelíbí. Robina potřebuje jako poskoka u sebe. Navíc by už konečně měl manželce ukázat, jaký vliv má, a dosadit do funkce někoho z její rodiny.

A samozřejmě se dějí i drobná dramata v areálu ZOO.

Zdroje článku: