Drbárna ze ZOO: Adam i Filip v ohrožení života

Drbárna ze ZOO: Adam i Filip v ohrožení života
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Filip konečně odhalí, kdo se rozhodl jeho rodině škodit. Podivných náhod, které jemu nebo Viky v poslední době znepříjemňují život, je už nějak moc. A ani další ráno nebylo poklidné. Nějaký vtipálek jim dal sirku do zvonku u vchodových dveří do domu, což nikomu po ránu nepřišlo moc vtipné.

Jeřábková sice viděla u vchodových dveří cizího muže, ale to moc nepomohlo. Potom ale věci nabraly rychlý spád a v ZOO se objevil Filipův starý známý Standa, který si tak trochu zkazil kariéru pitím. Byl to právě Filip, kdo za něj jel na olympiádu, ze které si přivezl zlato.

Setkání to pro Filipa bylo překvapivé, a to ještě netušil, že Standa nepřišel náhodně. Z nějakého důvodu si vzal do hlavy, že je to Filip, který ho připravil o sportovní kariéru, a rozhodl se, že se mu pomstí. Filipovi to začalo docházet, když mu Standa vyměnil lahev s vodou na louh. Bylo štěstí, že se nenapil. Přesto tomu ještě pořád nechtěl věřit. Teprve když Standu viděl, jak mu vypouští kolo u auta, potvrdil si své podezření. Trochu šokovaný nakonec ještě objevil, že to byl Standa, kdo koupil jeho zlatou medaili a dva roky ji už nosí na krku.

Normální člověk by zavolal policii, ale Filip se rozhodl, že vezme Standu na pivo a proberou jeho vražedné úmysly. To vystrašilo Viky, která už se o Filipa začala bát, a tak pro jistotu požádala Břéťu, aby v baru na dvojici dohlédl. A dobře udělala, protože by Filipův příběh nejspíš neskončil moc šťastně.

Smyčka kolem Terezy se stahuje

Dvojčata stále pronásleduje major Havlíček a nevypadá to pro ně dobře, jak Markéta naznačila Charliemu. Tereza se pomalu začíná smiřovat s tím, že bude rodit ve věznici a že by mohla za své hříchy z minulosti dostat tak dva roky. Marek je vyděšený z toho, že to Tereza bere tak klidně. Kdyby to záleželo na něm, už za pár hodin by seděl někde v letadle na Bali, kde by si docela dobře dokázal představit žít i s rodinou. Tereza ale utíkat nechce. Markéta zmínila, že dvojčatům by pomohlo, kdyby se někdo přiznal, že akce plánoval, a vzal vinu na sebe. Charlie to pochopil, ale Dominice se vůbec nelíbí, že o tom uvažuje.

Černá a Milfajtová
Černá a Milfajtová | Zdroj: TV Nova

Nemocný had a nešťastné okolnosti

Sid se chystala s matkou na víkend s jógou, a Adam se tak zařídil podle sebe. V práci mu dělal starosti jeden z jedovatých hadů, a tak povolal odborníka ke konzultaci. Ten však mohl až pozdě večer, a proto si Adam vzal hada domů. Měl tam být sám, takže riziko, že by se něco zvrtlo, bylo minimální. Jenže se to zvrtlo. Had se dostal z krabice a když se v bytě objevila Sid s Alicí, které kvůli požáru v hotelu nikam neodjely, had se objevil v těsné blízkosti Sid a chystal se zaútočit. Adam ani na chvíli nezaváhal a skočil mezi hada a přítelkyni. Chtěl ochránit nejen ji, ale i dítě, o kterém ještě ani Alice nevěděla.

Bohužel se přesně vyplnilo to, před čím Adama varovala i veterinářka. Jeho léky na malárii a hadí uštknutí nejdou dohromady. Adam sice dostal včas protijed, ale jeho stav se zhoršil a byl uveden do umělého spánku. Sid má sice po boku matku, která se tiše raduje z novinky o jejím těhotenství, ale situace je vážná. Nikdo neví, jak to s Adamem bude dál.

Zdroje článku: