Dnes v Ulici: Luboš mladým znovu zkomplikuje život a Eddie má konečně holku

Dnes v Ulici: Luboš mladým znovu zkomplikuje život a Eddie má konečně holku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Věra s Lubošem pořád opakují, jak nechtějí být mladým na obtíž, ale jsou, a to kvůli zdravotním těžkostem Luboše. Na něj něco leze a chřipka to nebude. Eddie má konečně holku, ale svůj vztah zatím drží pod pokličkou.

Eddie si přes prázdniny našel vztah

Konečně už není sám. Po vztahu s Adrianou a Magdou si Eddie našel holku a nějakou dobu ji možná bude tajit. Bude to další paní Colombová, než se scénáristé rozhodnou ji do děje zapracovat? Uvidíme! Diváci se dnes dozví, že Magda opět ukázala své vlídné srdce, a dokonce se vzdala své vlastní dovolené na skalách, aby tam Eddie mohl vzít svůj nový objev. A zatímco Eddie už se směje od ucha k uchu, Magda zůstává sama jako kůl v plotě. Ale ne na dlouho. Scénáristé slibují, že i ona se dočká. Eddie jde naplno také do práce. Přemlouvá Magdu k zeměpisnému tandemu. Ona sice váhá, ale nakonec si s Eddiem plácne. Už to nebude jen specialita Soni a Prokopa. 

Fotogalerie

Luboš není ve své kůži 

Že Luboš není ve své kůži, toho už si Věrka a ostatně i celá jeho rodina všimli. Záhadou však zůstává, proč ho nenechali doma a táhli ho někam na dovolenou, kde si stejně mezi čtyřmi dětmi vůbec neodpočine. Přitom Luboš by byl tak rád sám doma – bez Věrky, bez peskování. Konečně by si mohl jíst, co by chtěl, sledovat, co by chtěl, zkrátka a dobře by měl svou vlastní soukromou dovolenou. Tohle by však urputná Věrka nikdy nedopustila. Vždyť by ho dlouhé dny neměla pod dohledem. A to přece nejde. Tak tedy Luboš otravuje vzduch všem ostatním, a dokonce i Karle a Kryštofovi, kteří zůstali doma, aby si odpočinuli.

Věrka rozhodla, že Luboš potřebuje k doktorovi

Na dovolené se Lubošovi stala nehoda – nestihl to na malou. Je mu to trapné, a do toho ještě Věrka, která ho nenechá na pokoji. Rozhodla, že musí neodkladně k lékaři. Jenže když jsou daleko od domova, znamená to, že by Luboš musel navštívit někoho úplně cizího, a to on nechce. Jak tedy situaci vyřešit? Domů by ho mohl hodit Tony, ale až další den. Zároveň by mohl zkontrolovat svoji Coolnu. Ale Věrka řekla neodkladně, tak holt musí Kryštof překopat své plány a pro tátu zajet. Oba s Karlou už tuší, že z prázdného bytu už nic nebude. Místo dětí tam budou mít Luboše.

Luboš je možná vážně nemocný

Přitom je to nejspíš jen začátek všech problémů, které mladé s Lubošem čekají. Diagnóza je zatím velmi nejistá. Luboš může mít jen ponorku z Věrky. Anebo jde o první známky začínající Alzheimerovy choroby. Nebo může jít o stařeckou demenci. Každopádně se mají Kryštof a Karla na co těšit. Možná jim nezbude nic jiného, než si k sobě Věrku a Luboše natrvalo nastěhovat. Jaké štěstí, že jejich láska vypadá dost silně na to, aby takovéto trápení vydržela.

Zdroje článku: