Jak dnes žije Thomas Calabro alias Dr. Michael Mancini z Melrose Place: Tento šedesátník se stále udržuje fit

Jak dnes žije Thomas Calabro alias Dr. Michael Mancini z Melrose Place: Tento šedesátník se stále udržuje fit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Thomas Calabro dnes vede velmi spokojený život. Dokázal najít rovnováhu mezi svou kariérou a svou rodinou. Rodina ho navíc podporuje. Jak onu rovnováhu dokázal najít? Na seznam svých koníčků připsal hudbu.

Herec, režisér a producent

Thomas Calabro již není nejmladší, svého povolání herce se ale vzdát odmítá. Navíc nyní, po mnoha letech zkušeností s filmařinou, je také producentem a režisérem. Vlastně vede spokojený život a velkou radost prožívá i v oblasti kariérní.

Jakmile skončilo natáčení seriálu Melrose Place, kde si zahrál roli Dr. Michaela Manciniho, nelenil a hrál dál v nejrůznějších filmech i seriálech. Jedním z posledních jeho seriálů byl seriál The Bay, který natáčel mezi lety 2015 a 2019.

Ovšem jeho zápal pro herectví neskončil ani dnes. Již v roce 2020 se objevil ve filmu Influence jako poručík Barnes a o rok později si zahrál ve filmu Killer Cheer Mom, kde ztvárnil postavu Jamese. Film vypráví o příběhu matky, která se snaží svou dceru ochránit před nebezpečím.

Svou roli v miniseriálu The Black Hamtons též předvedl bravurně, kde si zahrál realitního magnáta.

Mezi jeho největší zájmy, které vyrovnávají pracovní a rodinný život, jsou divadlo, sport a hudba. Všem těmto koníčkům se věnuje aktivně.

Dobré vztahy s dětmi z předchozího manželství

Ačkoli první manželství nevyšlo dle jeho očekávání a bylo ukončeno rozvodem, v roce 2015 se Thomas oženil znovu. Nyní o sobě prohlašuje, že je šťastnější než kdy dříve.

Z předchozího manželství vzešly celkem tři děti. Se všemi má Thomas velmi dobrý vztah a tráví s nimi poměrně dost času. Vždy plně podporuje jejich rozhodnutí i zájmy, kterým by se chtěly věnovat. Také společně jezdí na výlety a Thomas se zdá být opravdu šťastný, že tu danou chvíli může strávit zrovna se svou rodinou a s nikým jiným.

S celou svou rodinou vychází více než dobře. Projevuje jí velkou vděčnost za to, jakou s ním mnohdy mají trpělivost, když se snaží plnit jak rodinné, tak i pracovní závazky. Jeho rodina ho v jeho kariéře plně podporuje. Za to se jim snaží odvděčit tím, že dělá vše pro to, aby s nimi mohl trávit čas. Někdy to pochopitelně nevyjde, ale to nic nemění na tom, že se snaží s nimi sdílet události v jejich životech.

Momenty ze svého rodinného života sdílí na sociálních sítích. Jeho Instagram je plný společných vzpomínek plných smíchu a dobré nálady.

Pravidelný sportovec

Na to, že již má nějaký věk, se stále udržuje ve formě, a to jak fyzickým cvičením, tak sportem. Je to pro něj způsob, jak vypustit stres, který je v jeho práci častokrát nevyhnutelný bez ohledu na to, jak moc ho herectví baví. Jak se sám nechává slyšet, „Mám několik koníčků, které mě udržují aktivního a spokojeného mimo hereckou kariéru.“

Mezi jeho nejoblíbenější sporty patří golf a tenis. Tyto sporty provozuje pravidelně, protože mu pomáhají udržet se ve formě. Zároveň může trávit čas venku, což mu také přináší jistý pocit spokojenosti.

Hudba jako koníček změnila jeho život k lepšímu

Když proměnil hudbu ve svůj koníček, Thomas zjistil, že mu přináší mnohem více než další vyplnění jeho života. Začal zpívat a hrát na kytaru a hudba se pro něj stala způsobem, jak se uvolnit, zbavit se stresu a najít rovnováhu mezi osobním a pracovním životem. Líbilo se mu, že může naplno vyjádřit svou kreativitu, své myšlenky. Objevil se i v tomto videoklipu.

Kromě hudby a dalších koníčků také rád cestuje, a to zejména do míst, které doposud nezná. Zajímá se o různé kultury, rád je poznává a získávání nových zážitků a pozitivních vzpomínek ho přímo naplňuje.