Co už prosáklo o novém seriálu s pracovním názvem Tři kamarádi

Co už prosáklo o novém seriálu s pracovním názvem Tři kamarádi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Televize Prima možná konečně našla důstojného pokračovatele seriálu Slunečná, ke kterému je super tajný projekt přirovnávaný. Neví se ani úplně přesně, zda se objeví až po poslední svatební epizodě ZOO, nebo dříve. Začátkem září ještě v programu není.

To, co je rozhodně přitažlivé, je obsazení hlavní herecké trojice herců, kteří by měli hrát nerozlučné přátele od dětských let, kteří si na sebe umí najít čas vždy, když je jednomu z nich smutno ze života.

A protože jde o mladé lidí, mají trápení hlavně s prací a se vztahy. Navíc řízením osudu se možná všichni vrátí do místa, kde strávili dětství a odkud odešli na studia a za perspektivní prací. Práce na vesnici moc není. A jak tvůrci prozradili, děj bude podobně jako v seriálu Slunečná opět zasazený na malebný venkov a točit se bude v reálné vesnici. Ze sociálních sítí je zřejmé, že se natáčelo i v ekologickém centru Toulcův dvůr.

Na vesnici mají Veronika, Petr a Olík své rodiny plné komplikovaných vztahů. Navíc, vesnici se snaží ovládnout jedna majetná rodina, která chce skoupit všechny pozemky. A tak je potřeba pěkně místní rodáky proti sobě štvát, aby svá políčka a lesy chtěli prodat.

Tři kamarádi jsou tak trochu jako tři mušketýři a oba mladíci jednoduše podlehnou prosbám své okouzlující kamarádky v podání Anastásie Trmal (dříve Chocholaté). Krásná herečka s okouzlujícím dívčím úsměvem sama pochází z vesnice, takže se v tomto prostředí pohybuje jako ryba ve vodě a dobře ví, jak vztahy na vesnici fungují. Čtyřiadvacetileté sympaťačce rozhodně diváci snadno podlehnou, podobně jako dva kamarádi, kteří jí udělají k vůli vše, co jí na očích vidí. Dokonce se vrátí do vesnice, odkud před lety utekli. Zda je to jen na čas, nebo se zdrží, můžeme jen spekulovat. Možná ještě ani tvůrci netuší, jak se bude děj vyvíjet.

Každý z trojice tam bude mít své poslání a společně se pokusí vrátit místu kdysi útulnou a přátelskou atmosféru.

Se vztahy to bude zajímavé, napínavé a divácky příjemné. Možná je dobře, že privilegovaná hvězda TV Prima Eva Burešová se zatím do seriálu nehrne, protože jak diváci často uvádí, už je „přeburešováno“ a chtělo to změnu.

Anastásia Trmal sice není v seriálech nováčkem, ale v tomto případě bude jako svěží vítr, obzvláště když ve vesnici bude mít na starosti vrácení života a udobření rozhádaných vesničanů. A možná jí cestu zkříží nějaká nová láska, která jí dovolí zapomenout na nevěrného přítele.

David Gránský je sice v primáckých seriálech trochu okoukaný, ale v nové roli mladého lékaře rozhodně nabídne to nejlepší, co v sobě má. Jak už je u něj zvykem, jeho postava si bude život komplikovat ženami. A jedna opilecká noc mu pěkně zavaří v kariéře. Jak je však známo, všechno zlé je k něčemu dobré a možná to bude ten důvod, proč se rozhodne změnit životní plány.

Trojici kamarádů doplní Jan Komínek, který byl snad jedinou postavou v seriálu Eliška a Damián, která se divákům líbila. A tvůrci slibují, že právě jeho postava geniálního kuchaře bude tahákem seriálu. A protože láska prochází žaludkem, určitě ani on nebude mít o dramatická vztahová dobrodružství nouzi.

V seriálu by se měly objevit i další známé tváře jako Dana Batulková, Regina Řandová, Martina Preissová, Patrik Děrgel, Václav Kopta, Sára Rychlíková, Dana Syslová nebo Ivana Korolová. Z fotografie z natáčení je zjevné, že se v seriálu objeví i sportovní hvězda fotbalista Petr Švancara.

Zdroje článku: