Česko Slovensko má talent: Už po dvanácté na televizních obrazovkách, tentokrát s hostující porotkyní Evou Burešovou

Česko Slovensko má talent: Už po dvanácté na televizních obrazovkách, tentokrát s hostující porotkyní Evou Burešovou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Údajně právě šance zasednout spolu se stálicemi poroty, kterými jsou Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a Jaro Slávik, stála za rozhodnutím Evy Burešové prozatím nevzít hereckou nabídku na další seriál TV Prima.

Kromě Burešové se bude v porotě dvanáctého ročníku objevovat i Leoš Mareš a údajně na Slovensku oblíbená Mária Čírová. Moderátorská dvojice zůstává stejná a diváky talentovou soutěží budou opět provázet David Gránský a Jasmina Alagič Vrbovská.

Soutěži budou patřit podzimní páteční večery, kde po čtrnácti castingových dílech přijde na řadu živé finále, ve kterém o vítězi rozhodnou diváci.

Leoš Mareš je z účastí nadšený:

„Po jedenácti letech se vracím do svojí oblíbené show – největší talentové show na světě, která mi kdysi poprvé v mém životě nabídla místo v porotě. Moc se na návrat těším, a ještě víc se těším na svoje nové kolegy z poroty. Zatím jsem měl tu čest pouze s Jaro Slávikem. Za těch jedenáct let se stala spousta věcí a doufám, že mi mé zkušenosti ze showbyznysu pomohou za porotcovským stolem a diváky show Česko Slovensko má talent nezklamu.“

Na návrat do show se těší i Eva Burešová:

 „Na hostování v porotě show Česko Slovensko má talent se velmi těším. Vracím se vlastně tam, kde to všechno začalo. Těším se na nové talenty. Za dobu, co jsem byla v Talentu poprvé, jsem nabrala spoustu zkušeností, a proto doufám, že dám ČSMT to, co mám.“

Populární slovenská zpěvačka, která u našich sousedů získala spoustu hudebních ocenění a zúčastnila se různých televizních show, Mária Čírová bude mít možnost se představit i českému publiku:

 „Jsem nadšená, že můžu být součástí tohoto projektu. Vždy jsem věřila v sílu talentu a v to, že každý člověk má v sobě něco výjimečného. Těším se, že budu moci být při tom, když budou soutěžící prezentovat svoje schopnosti a sny. Pro mne je důležité hlavně podpořit a inspirovat všechny, kteří se odváží vystoupit na pódium. Pevně věřím, že tato zkušenost bude obohacující pro nás všechny.“

V Česku je známá také duety s Benem Cristovao a kapelou O5 a Radeček. Její videoklipy mají miliony zhlédnutí.

Nezbývá než doufat, že se po nějaké době představí ohromující talent z Česka, protože zatím trošku zaostáváme za Slovenskem, které už osmkrát předvedlo, že talentů má na rozdávání. Vavříny vítězství si z českých soutěžících odnesli zatím pouze členové Dea Men (silová akrobacie) v roce 2010 a Diamonds (taneční skupina) v roce 2021.

I tentokrát na vítěze čeká 10 milionů Kč (40 tisíc eur).

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text