Celebrity pod lupou: Od plenek a dudlíků hned do hlavní role. To je návrat Kristýny Bokové k herectví

Celebrity pod lupou: Od plenek a dudlíků hned do hlavní role. To je návrat Kristýny Bokové k herectví
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Upoutala na sebe pozornost rolí chápající učitelky Lenky v komedii Občanský průkaz z roku 2010. Od té doby se velice sympatická herečka ztrácela a vracela. Teď přišel další návrat v seriálu Hrdina, kde hraje jednu z hlavních rolí, a to s příslibem love story s rebelujícím detektivem.

Není to tak dávno, co se objevila v minisérii Matematika zločinu, a fanoušci výpravných dobových seriálů si ji pamatují ze seriálu První republika. Kristýna Boková se i přes štědré pracovní nabídky rozhodla pro velkou rodinu a je maminkou tří dětí. Poslední mateřství si chtěla užít, a tak se téměř stáhla z hereckého života. Jak sama uvedla, nechtěla jít do ničeho velkého a s vědomím, že jde o poslední dítě, si to chtěla užít.

Dnes se stará o čtyřletého chlapečka a o pět let starší dceru. Je také maminkou už dospělého syna, kterého měla se svým prvním manželem Pavlem Liškou. Ke své profesi se teď vrátila hlavně proto, že se o dvě malé děti stará hodně i manžel, čehož si hodně cení. Žádnému z dětí herectví nenutí a ani nemá v plánu to dělat. Jak uvedla, vždy hlavně chtěla, aby její děti měly obyčejné dětství. Nejstarší Šimon tak nejde v jejích stopách a ani dvě mladší děti nechce nijak ovlivňovat.

I přesto, že Kristýna je vystudovanou tanečnicí, ve světě filmu je o ni velký zájem, stejně jako o její sestru.

Nově, v právě uvedeném seriálu Hrdina, si Kristýna Boková zahraje roli státní zástupkyně a její práci jí trochu zkomplikuje Jan Nedbal v roli mladého, ale trochu neukázněného detektiva, který si nic nedělá z nadřízených ani z pravidel spojených s jeho prací.

 Hraju státní zástupkyni a budu celkem empatická a milá, což je docela neobvyklé. To bude vyvolávat v Adamovi nějaké emoce,

usmívá se Kristýna Boková, která je za svého kolegu Jana Nedbala ráda.

Hrdina není klasická kriminálka, je plná nadsázky a humoru. Role, kdy něco vyšetřuji, je má první,

svěřuje se herečka, jejíž Lucie si s detektivem hodně užije.

Po sérii divácky spíše neúspěšných seriálů televize Prima určitě čeká, zda nová dvojice v kriminálním seriálu zaboduje. Zatím si seriál po odvysílání první epizody v předpremiéře vysloužil průměrné hodnocení. Na celkovou sledovanost si tak musíme počkat až do běžného vysílání, které diváky čeká každou středu večer v hlavním vysílacím čase.

První epizoda se soustředí na trochu ohrané téma zahraničních žen nucených k prostituci. Tak snad se v dalších epizodách objeví i jiné a zajímavější příběhy.

Zdroje článku: