AZ-kvíz: Výhry by mohly být vyšší, ale přesto se jedná o fajn soutěž. A my pro vás máme fajn kvíz

AZ-kvíz: Výhry by mohly být vyšší, ale přesto se jedná o fajn soutěž. A my pro vás máme fajn kvíz
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Doufáme, že patříte k fanouškům oblíbené televizní soutěže AZ-kvíz, protože pokud ano, mohl by se vám líbit i náš kvíz. Obsahuje právě otázky, které v pořadu zazněly. Odpovídání pro vás ale bude snazší než v televizi, jelikož můžete vybírat vždy ze tří možností.

Třebaže AZ-kvíz se na televizní obrazovky dostal poprvé už před 27 lety, ještě v současnosti sbírá na Česko-Slovenské filmové databázi nové recenze, často velmi pěkné a dokazující, že soutěž možná stárne, ale zájem o ni určitě ne.

Rozhodně fajn TV soutěž. Dobří moderátoři, kteří už mají těch dílů hodně zažito. A je to vidět, každý díl se zlepšují. Akorát si myslím, že by v bankomatu mohli nahrávat víc peněz, 10–20 tisíc korun, na tak úspěšnou soutěž, která jede už tolik let, mi přijde trochu málo.

No jo, ten slavný bankomat, ze kterého člověk stejně moc peněz nedostane, pokud mu nepřeje štěstí na správná výherní políčka… Navzdory jeho nedostatkům pořad nadále přitahuje do studia další nadšené soutěžící, kteří si, když nic jiného, mohou odnést alespoň hezké věcné ceny útěchy. V našem kvízu pro vás sice žádné ocenění nemáme, ale může vás hřát vědomí, že jste ho zdárně zdolali a hezky se u toho odreagovali.

Popustit uzdu své soutěživosti můžete také u dalších zábavných kvízů inspirovaných jak AZ-kvízem, tak třeba pořady Kde domov můj? a Na lovu.

Zdroje článku: