AZ-kvíz je tu dlouho, a přece nás pořád baví tak, že se jím inspirujeme v kvízu

AZ-kvíz je tu dlouho, a přece nás pořád baví tak, že se jím inspirujeme v kvízu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
AZ-kvíz možná stárne, ale pořád si zachovává věrné fanoušky a získává nové účastníky, kteří přicházejí do studia bojovat o zajímavé ceny a finanční odměnu. Pokud si raději chcete zahrát jen tak nezávazně od počítače, náš kvíz je tu pro vás.

Soutěžní pořad AZ-kvíz se vysílá už od roku 1997. Na Česko-Slovenské filmové databázi si drží solidních 61 %, a i když nesbírá jen kladné recenze, patří k nejoblíbenějším vědomostním soutěžím tohoto druhu u nás. V našich končinách je bezesporu nejdelší. V čem ale tkví jeho neutuchající obliba? Přiznejme si, co se kulis a napětí týče, není to zase takový zázrak. V průběhu let doznal pár změn, nejednalo se ovšem o nic zásadního. Přesto nadále láká soutěžící různého věku a také vzdělání.

„Za málo peněz hodně muziky,“ hodnotí AZ-kvíz výstižně jeden ze čtenářů. „I tímto známým rčením by se dala charakterizovat tato soutěž, která už patří nějaký ten rok k mým oblíbeným i díky sympatickým projevům moderátora Zbořila a Brettschneiderové.“

Přesně tak, AZ-kvíz nabízí nejen inteligentní zábavu a zajímavé postřehy, ale rovněž dvojici příjemných moderátorů, která jím provází diváky od samého začátku. Doufáme, že i vás pořad nadále baví natolik, abyste si s chutí vyzkoušeli náš kvíz, jenž se právě AZ-kvízem inspiroval.

Nebojte se vyzkoušet naše další kvízy, nejen ty zaměřené na AZ-kvíz, ale také na další oblíbené televizní soutěže: Kde domov můj? a Na lovu.

Zdroje článku: