AZ-kvíz: Spojovat tři strany trojúhelníku v našem kvízu nemusíte, ale správně odpovídat ano

AZ-kvíz: Spojovat tři strany trojúhelníku v našem kvízu nemusíte, ale správně odpovídat ano
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
AZ-kvíz nestárne, přestože je tady s námi už od roku 1997. Stále nás baví a je zdrojem nevyčerpatelné inspirace také pro naše vlastní kvízy, jejichž prostřednictvím si můžete alespoň trochu vychutnat pocity soutěžícího beze strachu z veřejné ostudy v televizním studiu.

Až budete mít po práci a všechny povinnosti splněné, pohodlně se usaďte a dopřejte si zaslouženou přestávku s naším kvízem inspirovaným oblíbenou televizní soutěží. Pokud patříte mezi fanoušky AZ-kvízu, určitě se u něj dobře pobavíte a ověříte si, jak jste na tom se svými všeobecnými znalostmi.

Koneckonců, kdo chce v tomto vědomostním pořadu uspět, musí počítat se vším a mít obrovský přehled. V našem kvízu to nebude jiné, zahrnuje totiž otázky z nejrůznějších oborů a často dosti zapeklité.

Nelekejte se však a zkuste štěstí, možná že vám vybrané okruhy a témata budou zrovna hezky pasovat. Kdyby náhodou ne, vždycky můžete vyzkoušet další podobné kvízy, kterých máme na skladě nepočítaně. Nechybí dokonce ani dětská verze AZ-kvízu pro chytré školáky, která je náročnější, než by se na první pohled mohlo zdát. V případě, že byste místo tohoto pořadu zatoužili po jiném, vrhněte se třeba na kvíz věnovaný soutěži Na lovu nebo ještě napínavějšímu Superlovu.

Chybovat je lidské a nevyhnou se tomu ani geniální lovci z pořadů Na lovu a Superlov, kteří se v minulosti osobně účastnili také AZ-kvízu jako soutěžící. Proto nesmutněte, jestliže se vám v našich kvízech zatím příliš nedařilo. Prostě přejděte k dalšímu.

Zdroj článku:
  • Autorský text