AZ-kvíz: Zpříjemněte si den kvízem, který vás přenese do oblíbené televizní soutěže

AZ-kvíz: Zpříjemněte si den kvízem, který vás přenese do oblíbené televizní soutěže
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušci AZ-kvízu, máme pro vás kvíz věnovaný právě této soutěži. Pohodlně se usaďte a věnujte chvilku času zapeklitým otázkám, které prověří vaše vědomosti. Třeba se přesvědčíte, jestli máte na to zúčastnit se skutečného AZ-kvízu.

Co by byla česká televizní zábava bez AZ-kvízu? Mnozí si umějí určitě jen těžko představit, že by přišli o tento veselý, napínavý a zároveň vzdělávací pořad, který je součástí jejich životů posledních sedmadvacet let.

Přesně tak, vědomostní soutěž AZ-kvíz poprvé zavítala na obrazovky už v roce 1997 a od té doby se stále těší velké oblibě, byť možná ne tak značné jako na začátku.

Koneckonců jí dnes konkurují jiné pořady, jako je např. čím dál populárnější Na lovu. Tamní lovci se ale kdysi také účastnili AZ-kvízu v rolích soutěžících. Ještě dnes někteří diváci vzpomínají na vystoupení Kalkulátora, Belladonny nebo Kvízové dámy. Nepřekvapí, že se před lety objevili v dnes už legendárním pořadu, kde je třeba spojit tři strany trojúhelníku, chcete-li dosáhnout vítězství.

Abyste uspěli v našem kvízu, nebudete muset nic spojovat, snad jedině své znalosti ze školních let. Hlavně se při tom ale dobře bavte.

Pokud toužíte pokořit další naše kvízy, není nic jednoduššího než si některý vybrat a pustit se do zdolávání otázek. Sáhnout můžete i po zábavné verzi určené pro školáky.

Zdroj článku:
  • Autorský text