AZ-kvíz: Trocha zábavy s notoricky známou pyramidou a záludnými otázkami v našem kvízu

AZ-kvíz: Trocha zábavy s notoricky známou pyramidou a záludnými otázkami v našem kvízu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ať už venku panují nesnesitelná letní vedra nebo naopak tuhé zimy, vždycky je ideální čas pro některý z našich kvízů inspirovaných oblíbenou televizní soutěží. Pokud máte rádi starý dobrý AZ-kvíz a chtěli byste si ho vyzkoušet nanečisto, právě se vám naskytla příležitost.

AZ-kvíz je neodmyslitelnou součástí našich televizních obrazovek už neuvěřitelných 27 let. Jedná se tedy o nejdéle vysílaný pořad tohoto druhu na území České republiky. Ze svého kouzla přitom za tu úctyhodnou dobu nic neztratil, ačkoli se postupně měnily některé kulisy i pravidla hry. Základ zůstal stejný a velká obliba soutěže, která je ve své podstatě velmi jednoduchá, také.

Známé moderátorské duo, hrací pole ve formě trojúhelníku, rozličné otázky ze všech možných oborů… Kdo by to neznal a alespoň jednou v životě v televizi nezahlédl? Leckdo z nás zkusil štěstí i přímo ve studiu, dokonce více než jednou, a pak si přinesl domů legendární tričko s logem soutěže.

Jestliže se ale necítíte na přímou účast před kamerami a na ten stres, který celé to soutěžení obnáší, můžete si místo toho vyzkoušet náš vlastní AZ-kvíz. Pravda, je v poněkud zjednodušené formě, ale příjemně s ním strávíte několik minut.

Kvízů věnovaných slavné televizní soutěži máme k dispozici více. Kdybyste si tedy přáli vyzkoušet nějaké další, směle do toho. Navíc na vás čeká i oblíbená dětská verze.

Zdroj článku:
  • Autorský text