AZ-kvíz: S naším kvízem se odreagujete a zároveň si procvičíte mozkové závity

AZ-kvíz: S naším kvízem se odreagujete a zároveň si procvičíte mozkové závity
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by neocenil chvíli bezstarostné zábavy u něčeho, co jej současně obohatí o nové postřehy… Pro tuto příležitost vám nabízíme další z našich verzí AZ-kvízu. Jste-li fanoušky dané vědomostní soutěže, jistě vás potěší.

Hrací pole v podobě trojúhelníku či pyramidy, políčka s otázkami skrytá pod písmeny celé abecedy a čísly, dvě různé barvy, do toho občas i černá. Snad každý divák České televize už musí poznat, že je řeč o oblíbené vědomostní soutěži AZ-kvíz, kterou můžeme vídat na obrazovkách už od roku 1997. Za tu dobu se moc nezměnil, krom některých pravidel, kulis a dekorací, ale v základu zůstal stejný. Navázalo na něj několik speciálů a také dětská verze pro zvídavé školáky.

AZ-kvíz je u nás nejdéle vysílaným pořadem tohoto druhu a prošla jím také řada známých osobností, dokonce i geniální lovci z televizní soutěže Na lovu, která je dnes společně se Superlovem velmi populární. Možná si ještě vzpomenete třeba na vystoupení Jakuba Kvášovského, Dagmar Jandové nebo Viktorie Mertové.

S námi vás čeká zjednodušená, ale zábavná forma AZ-kvízu, která prověří, jak jste na tom se svými vědomostmi, tak neváhejte a vyzkoušejte ji.

Tento kvíz není ani zdaleka jediný v našem repertoáru. Pokud se vám líbil, můžete si tedy snadno vyzkoušet nějaký další věnovaný pořadu AZ-kvíz.

Zdroj článku:
  • Autorský text