AZ-kvíz: Pobavte se u našeho kvízu, který vám zpestří den a přinese nové poznatky

AZ-kvíz: Pobavte se u našeho kvízu, který vám zpestří den a přinese nové poznatky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
AZ-kvíz je s námi slušnou řádku let a snad ještě dlouho bude. Patříte-li k jeho věrným divákům a obecně fanouškům podobných soutěží, určitě si rádi vyzkoušíte náš vlastní kvíz inspirovaný právě oblíbeným pořadem.

Jste soutěživí, ale zase ne tak, abyste se hnali do nějakého televizního studia a riskovali veřejnou ostudu, kdyby to náhodou nevyšlo? Chcete si zahrát a odpovědět na pár zapeklitých otázek prostě jen pro pobavení a radost ze samotné hry, nikoli kvůli penězům a slávě? Pak vás určitě potěší další z mnoha našich kvízů inspirovaných nestárnoucím AZ-kvízem.

Tato televizní vědomostní soutěž je vůbec nejdéle vysílaným pořadem daného typu v Česku. Těší nás na obrazovkách už řadu let a v dohledné době s tím jistě nehodlá přestat. Vznikla rovněž varianta pro děti a několik zajímavých speciálů. Na webových stránkách České televize dokonce najdete jednoduchý program, jehož prostřednictvím si můžete AZ-kvíz zahrát z pohodlí domova, ale kdyby se vám nechtělo ho hledat, dejte šanci alespoň našemu zmíněnému kvízu. Příjemně tak strávíte nějakou tu volnou chvilku ve svém jinak plně nabitém dni.

Doufáme, že jste se u našeho AZ-kvízu hezky odreagovali a snad i obohatili o zajímavé znalosti. Pokud jste někde chybovali, netrapte se tím a zkuste si zlepšit skóre v jiném kvízu.

Zdroj článku:
  • Autorský text