AZ-kvíz: Pro někoho zábavný, pro jiné strnulý a k smíchu. Zahrajte si ho s námi

AZ-kvíz: Pro někoho zábavný, pro jiné strnulý a k smíchu. Zahrajte si ho s námi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
AZ-kvíz je tu s námi dlouhá léta, proto dnes už může někoho nudit nebo otravovat, mnohé jiné soutěžící a také diváky ale pořád baví. Zkuste si ho v naší zjednodušené podobě a zjistěte, jak jste na tom se svými vědomostmi.

Léty prověřená televizní soutěž AZ-kvíz dodnes láká soutěžící i diváky na bohatou porci zábavy, poučení a napětí. První díl se na televizních obrazovkách objevil už 2. ledna 1997, přesto pořad, ve kterém jde o to spojit tři strany trojúhelníkového hracího pole, sklízí úspěch i v současnosti. Jeho velkou výhodou je, že se ho opravdu může účastnit kdokoli, bez ohledu na věk, vzdělání, zaměstnání a pohlaví.

Ačkoli ne každého AZ-kvíz baví i nadále, mnozí jej označují za zastaralý, strnulý, pořád stejný. Režisér Ladislav Cmíral ale nepokládá za nutné cokoli výrazně měnit. Samozřejmě že během let prošly kulisy i pravidla soutěžení jistými úpravami, princip ale zůstal zachován. Pořad se dočkal parodií a stal se terčem vtipů, ani to ovšem pana režiséra nijak netrápí, spíš naopak. „Pro nás je to čest. Znamená to, že jsme součástí popkultury, veřejného dění,“ uvedl pro Novinky.cz.

I vy si můžete užít zábavu s AZ-kvízem, aniž byste opustili svůj domov. Hezky od počítače prostřednictvím našeho kvízu.

Připravena je pro vás celá řada zajímavých AZ-kvízů s lehčími i náročnějšími otázkami a také veselá varianta pro děti. Dobře se bavte.

Zdroj článku: