Honeymoon – líbánky k nepřežití: Už první dny se rýsuje pro jednoho ženicha peklo. Má nevhodné jméno a nehygienické vlasy

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Už první dny se rýsuje pro jednoho ženicha peklo. Má nevhodné jméno a nehygienické vlasy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na televizní obrazovky se žhavá reality show dostane 26. srpna, ale už dnes se můžete dozvědět mnoho zajímavých informací. Už teď si na platformě prima+ můžete na soutěžící udělat svůj názor. A ty nejčerstvější informace najdete na našich stránkách.

Dnes se seznámíme s pěti páry, které rozhodně nebudou trávit pobyt na ostrově jen pojídáním kokosů a pokud jde o fyzickou aktivitu, určitě nepůjde o běhání po pláži, skládání hlavolamů a házení pytlíky s pískem. Už teď je jasné, že některé páry budou prožívat svůj soukromý „SURVIVOR“, protože přetvářka půjde stranou a na povrch se dostanou skutečné charaktery.

Pár, kde už to vře

Jana Boháčková a Zdeněk Řehoř

Jana Boháčková a Zdeněk Řehoř
Jana Boháčková a Zdeněk Řehoř | Zdroj: FTV Prima

Děti Zdeňka Řehoře už mají o „nové manželce“ svého otce jasno a asi i Zdeněk už ví, že to nebude dovolená snů. Jana má prý zájem hlavně o kartáček na zuby a nic jí není po chuti.

Ale pojďme si oba představit.

Jana Boháčková, 35 let

Přirozeně inteligentní (vystudovaná floristka) se smyslem pro detail. Milovnice svých čtyř jezevčíků, vyznavačka zdravého životního stylu a fitness. Povoláním pekařka, která pro drsnější výraz nejde daleko. Nekompromisní samotářka, která se nestydí za svůj názor.

Zdeněk Řehoř, 45 let

Zdeněk je trochu netypický ajťák – společenský, otevřený, komunikativní starosta z vesničky Všestudy. Manuálně zručný a o svoje zkušenosti se rád podělí s okolím. Nápomocný, vřelý, ochranářský.

Simona Kadlecová a Michal Kubec

Simona Kadlecová a Michal Kubec
Simona Kadlecová a Michal Kubec | Zdroj: FTV Prima

Na první pohled se k sobě hodí, ale teprve čas ukáže. Ten polibek během obřadu rozhodně naznačil, že dvojice s intimitou problém nemá a evidentně si „chutnají“. Uvidíme, jak si Simona poradí s urážlivostí, kterou Michal prezentuje jako svůj nešvar. Bude pro společenského Michala spíše klidná Simona, která preferuje intimnější prostředí, dostatečně atraktivní?

Simona Kadlecová, 25 let

Vzdělaná, cílevědomá, kreativní. Miluje rodinu, domov a své blízké. Má ráda vlastní klid a nepotřebuje velkou společnost. Tam, kde se cítí v bezpečí, je vtipná a komunikativní. 

Michal Kubec, 24 let

Sportovec tělem i duší. Snaživý, pracovitý, společenský. Ve vztazích se zatím učí vzájemné komunikaci a toleranci. Michal je občas urážlivý, a pokud se urazí, dokáže mlčet několik hodin. Má rád společenský život – diskotéky, párty, sociální sítě. Rád vaří.

Jana Rousová a Martin Motejlek

Jana Rousová a Martin Motejlek
Jana Rousová a Martin Motejlek | Zdroj: FTV Prima

Pár jako vystřižený ze svatebního katalogu. Uvidíme, jak se Martin postará o to, aby se Janě nestýskalo po setře. S jednovaječnými dvojčaty je to často až tajuplné, jak si rozumí a jsou telepaticky propojená. Jana se bude muset vypořádat i s myšlenkou, že Martin není úplně bez závazků. Kromě malé dcery má i velkého kocoura! A žárovky by doma musela asi měnit sama. Martin není kutil.

Jana Rousová, 25 let

Krásná, milá, ale často se sebou nespokojená. Jana je nejlepší kamarádka své sestry a jednovaječného dvojčete v jednom. Na první pohled křehká blondýnka, která dokáže přiložit ruku k dílu a nebojí se i těžší práce. Upovídaná, velmi důvěřivá vysokoškolačka.

Martin Motejlek, 31 let

Sportovec, hokejista, otec malé dcerky. Charismatický, dokáže lehce okouzlit opačné pohlaví. Ačkoli není úplně manuálně zručný, umí vše zachránit smyslem pro humor. Je majitelem velkého kocoura.

Mária Dohňanská a Milan Kráčmár

Mária Dohňanská a Milan Kráčmár
Mária Dohňanská a Milan Kráčmár | Zdroj: FTV Prima

Silák a holka do nepohody. Tento pár už má něco za sebou a určitě se na opuštěném místě dokáže zabavit. Pokud se sladí na stejnou notu, možná prožijí nejlepší dny svého života.

Mária Dohňanská, 40 let

Hyperaktivní živel. Slovenka, která dlouho nevydrží na jednom místě. Společenská, komunikativní se zájmem poznávat vše nové. Úspěšná, vzdělaná podnikatelka, která vyznává zdravý životní styl. 

Milan Kráčmar, 39 let

Pracovitý, obětavý zahradník z Brna s výborným všeobecným přehledem. Má rád vzdělané lidi, se kterými může komunikovat na úrovni – nejen o počasí. Miluje rodinný život a svou dceru Alenku. 

Veronika Kolínská a Roman Šebesta

Veronika Kolínská a Roman Šebesta
Veronika Kolínská a Roman Šebesta | Zdroj: FTV Prima

Pokud se Veronika a Roman nebudou chtít navzájem moc poučovat, a Veronika s ženskou taktikou nechá Romana zdánlivě dominantního, mohlo by to fungovat.

Veronika Kolínská, 33 let

Veronika je vášnivou fanynkou seberozvoje. V tomto směru se stále učí a pracuje na sobě. Je veselá, komunikativní a pečlivá. V partnerství dokáže být milující partnerkou a praktickou ženou.

Roman Šebesta, 33 let

Disciplinovaný, vzdělaný profesor tělem i duší. Rád sportuje a sám o sobě tvrdí, že je mírně zbrklý příležitostný nervák.

 

A příště se podíváme na rozhovory, kde se dozvíme, proč se do reality show naše odvážná desítka trosečníků přihlásila, co čekají, zda věří na lásku na první pohled, jaký by měl být jejích ideální protějšek a jak si představují vysněné líbánky.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text