Ant-Man (2015): Film posunul vizuální efekty do nebeských výšin

Ant-Man (2015): Film posunul vizuální efekty do nebeských výšin
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnes večer se milovníci akčních sci-fi kousků rozhodně mají na co těšit! Dočkáme se v telce Ant-Mana, který proslul svými skvěle zpracovanými vizuálními efekty.

Dokáže se zmenšit!

Jak to dopadne, když se podvodník Scott Lang ujme role hrdiny a bude nucen pomoci svému mentorovi, kterého mistrně hraje Michael Douglas, aby společně ochránili tajemství, které se skrývá za oblekem Ant-Mana? Jakou roli v příběhu o záchraně celého světa bude mít Langova schopnost zmenšit své fyzické rozměry i znásobit svou sílu?

Velkolepé vizuální efekty

Film nebyl jen tak pro nic za nic nominován na prestižní cenu BAFTA za vizuální efekty. Filmaři se totiž v případě tohoto snímku rozhodli trochu experimentovat. Přáli si, aby se jejich film odlišil od snímků s podobnou tématikou zmenšování osob. Zkusili proto využít makro fotografie, což jsou zvětšené snímky prostředí, a zkombinovali je s technologií Motion Capture, která dokáže převádět pohyb herců do digitální podoby. Výsledek je ohromující!

Už se těšíte, až si večer odpočinete u pořádného bijáku? V tom případě nezapomeňte zmáčknout čudlík přesně v 21:30, kdy na Nově začíná film Ant-Man, který režíroval Peyton Reed. V hlavních rolích oceníte výkony nejen Michaela Douglase, ale i Paula Rudda a Evangeline Lilly.