Alec Baldwin si střihne roli bandity v důchodu na Divokém západě

Alec Baldwin si střihne roli bandity v důchodu na Divokém západě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbený herec a moderátor, kterého můžete znát například ze snímků Mission: Impossible – Fallout, nebo ze show Saturday Night Live, se zanedlouho objeví na stříbrném plátně.

Akční western

Kdo se těšil, až uvidí Aleca Baldwina opět ve filmu, bude mít zanedlouho důvod k radosti. Herec se totiž nechal slyšet, že podepsal smlouvu na hlavní roli i na produkci nezávislého akčňáku z Divokého západu. Snímek se bude jmenovat Rust a Baldwin si v něm střihne skutečně epickou roli.

Konec důchodu!

Alec Baldwin se ve filmu Rust představí jako stárnoucí bandita aneb dědek ve výslužbě. Jeho klidný život se ale bleskurychle změní, když se dozví o krutém osudu, co čeká na jeho vnuka. Ten se totiž ocitne v rukou zákona a je odsouzen k popravě – už pro něj chystají oprátku.

Rust se rozhodne, že to tak rozhodně nenechá, a přeruší svůj důchodový odpočinek, aby mohl vymyslet plán, jak dostat svého vnuka z kansaského vězení. Bude následovat útěk, dramatické pronásledování americkým maršálkem i lovci odměn.

Zatím nebylo upřesněno datum premiéry filmu. Jedno je však jasné, režisérské úlohy se zhostí Joel Souza, který stojí například za projektem Crown Vic. Pro Baldwina, který byl dříve považován za jednoho z největších fešáků filmového průmyslu, je to skvělý způsob, jak prodat své charisma a šarm i ve věku 62 let.