7 pádů Honzy Dědka: Talk show, která začínala s pár desítkami diváků z řad příbuzných a přátel

7 pádů Honzy Dědka: Talk show, která začínala s pár desítkami diváků z řad příbuzných a přátel
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Začátky nejsou snadné a v případě talk show Honzy Dědka to rozhodně platilo. Pořad vznikl počátkem roku 2011 a do dnešního dne se v něm již vystřídalo na 600 hvězdných hostů.

Za projektem nestála silná společnost a Honza Dědek nebyl mediální hvězdou. Talent se však v tomto případě prosadil. Když chtěl moderátor pozvat jako hosty zajímavé lidi, musel jim zaručit plné publikum, a tak museli vypomáhat příbuzní a kamarádi.

Ještě předtím, než se stal pořad stálicí televizního vysílání TV Prima, dokázal si popularitu získat na YouTube, kde má dnes už přes 85 milionů zhlédnutí. Kanál odebírá pravidelně přes 140 tisíc sledujících.

Během pouhých pár let se oblíbená talk show 7 pádů Honzy Dědka zařadila k rodinnému stříbru skupiny Prima a stala se její nejsledovanější talk show. Nové díly, nové rozhovory a zpovědi přinese Honza Dědek i letos na podzim, a to každé úterý večer.

V letošním roce talk show 7 pádů Honzy Dědka sleduje až 627 tisíc dospělých diváků, což z pořadu činí jeden z nejsledovanějších večerních programů skupiny Prima.

Úspěch a konkurenceschopnost talk show 7 pádů Honzy Dědka stojí na dokonalé přípravě, důvěře, informativní hodnotě pořadu a chytré zábavě. A především na hostech, jedinečných setkáních a otevřených rozhovorech. Ty pak další miliony párů očí zhlédnou na YouTube, kde Honza Dědek se svojí talk show kraluje už 13 let.

Obliba talk show 7 pádů Honzy Dědka si vyžádala i tour po Česku. Honza Dědek se svými hosty navštěvuje města napříč republikou po celý rok, a to včetně letních prázdnin. A zájem neopadá, naopak. Recept na úspěch sice nemá, ale jako dlouholetý novinář a hudební publicista tušil, že prosadit se a udržet pořad na výsluní není úplně jednoduché.

Honza Dědek byl dlouhá léta známý především jako novinář a hudební publicista s třicetiletou praxí. Původně měl úplně jiný profesní sen a jako kluk chtěl hlavně psát. Velkým snem bylo napsat slavný román, něco jako Vinnetou nebo Rychlé šípy.

 Už v sedmé třídě založil školní časopis a s úsměvem v jednom rozhovoru zavzpomínal na jeho první číslo, které vyšlo v nákladu jednoho exempláře s vlastnoručně ilustrovaným logem a s rozhovorem s hokejovým brankářem Jiřím Holečkem. Fotografii k článku si tenkrát jednoduše opatřil vystřižením z jednoho populárního časopisu. V dalších číslech zveřejnil třeba rozhovor s ředitelkou školy nebo s kuchařkou ze školní jídelny. A už tenkrát pochopil, že zpovídání lidí ho hodně baví a že by chtěl u této disciplíny zůstat.

A někdy se sny splní…

Premiérové díly 7 pádů Honzy Dědka sledujte na TV Prima od 27. srpna každé úterý ve 21.35.

Zdroje článku: