Dnes v Ulici: Tereza bude mít s Davidem trpělivost a Iva opět bude skákat, jak Bidrman píská

Dnes v Ulici: Tereza bude mít s Davidem trpělivost a Iva opět bude skákat, jak Bidrman píská
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zdá se, že léta s Davidem nechce Tereza jen tak zahodit. David jí slíbil, že si od Liny dá odstup, a tak tomu dává šanci také ona. Jenže co když David zklame její důvěru? Důvěřivě se chová také Iva, která opět plní Bidrmanovi vše, co mu na očích vidí.

Bidrman potřebuje to a pak zase tamhleto

Zdá se, že Bidrman úplně zapomněl na holou skutečnost, proč ho Iva vůbec srazila. Iva neřídila opilá ani nejela rychle. Naopak byla zahnaná do kouta kvůli jeho nevybíravému chování. Bidrman je však slizký had, který neváhá z Ivy vytřískat vše, co může. Nejenže má z Klímů odškodné ve výši přes tři sta tisíc korun, nýbrž i teď Ivu uvádí do rozpaků a prakticky ji nutí lhát. A Iva? Ta je vážně buď tak měkká, nebo úplně blbá, že se s Bidrmanem vůbec zahazuje.

Nejhorší na tom je fakt, že Iva kvůli Bidrmanovi Vítkovi lže

Peníze, které pomáhají línému Bidrmanovi, který má úplně rozházený žebříček priorit, by teď hodně pomohly Michalovi s rozbitým telefonem. Nad tím se však Iva snaží zavírat oči. Vůbec nejhorší je na tom fakt, že kvůli Viktorovi Iva lže Vítkovi. Už to není jen o tom, že by mu něco neřekla, ona už si vymýšlí a lže, jako když tiskne. Vítek, kterému praská hlava z nového rozhodování ohledně práce, si zatím ničeho nevšímá. Ale co nevidět mu bude divné, proč Iva není ve své kůži. Vítek totiž patří mezi muže, kteří si svých žen všímají.

Tereza Davidovi nebrání, aby zapracoval na jejich vztahu

Že by Rakousko, které bylo začátkem jejich vztahu, bylo zároveň i důvodem pro jeho konec? Řeč je o Tereze a Davidovi, kteří se v Rakousku stihli od sebe vzdálit. David si dlouhou dobu nic nepřipouštěl, ale Terezina intuice nelhala. Teď si David sype popel na hlavu a vztah s Terezou nechce vzdát. A Tereza? Rozdýchala prvotní rozčarování. Promluvila si s mnoha svými kamarády a zdá se, že dá svému Davidovi ještě jednu šanci. Jde s ním ven a za Otíkem, který by nerad viděl, aby se jeho kamarádi rozvedli. Nikdo ale neví, jestli to nakonec ustojí.

Lina je pořád s nimi

Na vztahu tedy pracují a možná by se jim to i povedlo, kdyby pořád nebyla virtuálně přítomna Lina. Ta s Davidem řeší jeho práci, a tudíž Tereza ani nemůže vyšilovat, že si spolu ti dva píšou. Je to od Davida ale ošklivé, že kontakt s Linou neomezí na nejnutnější konzultace. Tereza zatím tiše vyčkává a možná zbytečně. Takhle Davida Lině prakticky přenechává, protože ta je nejspíš rozhodnutá po něm skočit při první slabší chvilce. Jestli už to dávno není předem prohraná bitva. To ale ukáže jenom čas. U mámy Tereza poslouchá pod balkonem, ale pořádně neslyší nic z toho, co David Lině říká. Může se tedy jen domýšlet.

Zdroj článku:
  • Autorský text