Dnes v Ulici: Matěj opět vystrčí své růžky a Jirka Herman bude zvažovat, zda tátovi nenapsat dopis

Dnes v Ulici: Matěj opět vystrčí své růžky a Jirka Herman bude zvažovat, zda tátovi nenapsat dopis
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zdá se, že pan Dvořák bude mít další důvod navštívit Magdu. Matěj totiž vymýšlí plán na další školní průšvih. Jirka Herman je nešťastný z celé události se svým tátou. Nechtěl o něj přijít ani přes fakt, že není jeho biologickým otcem. Soudce se však rozhodl jinak.

Gábina Jirkovi radí, aby dal tátovi čas

Jirka a Gábina se skvěle doplňují. Oba mají problémy v rodině a oba jsou si navzájem velkou podporou. Teď může Gábina Jirkovi oplatit jeho péči v době, kdy byla nemocná. Jirka je totiž smutný z toho, jak dopadly testy otcovství. Respektive výsledek ho nepřekvapil, ale to, jak se táta zachoval, to mu vyrazilo dech. Tak přece existuje něco, co neoblomnému soudci Jiřímu Hermanovi zlomí vaz. Jeho již zesnulá žena, která si tajemství vzala do hrobu. Možná, že kdyby kontakt se svým synem neobnovil, bylo by soudci na duši mnohem lépe. Tak by alespoň mohl rozhlašovat, že syna má, ale má s ním komplikované vztahy. Teď syna nemá, i když by mohl mít. Gábina radí, aby dal Jirka svému tátovi čas. Nebo mu může napsat dopis, jako to udělal on.

Naštěstí mají oba dost práce na to, aby se hroutili

Naštěstí jsou Jirka a Gábina zaneprázdnění lidé, a tak soudce Herman není jedinou věcí, kterou řeší. Naopak se mohou rozptýlit řadou dalších - tak například Jirka má práce až nad hlavu. Dlouhou dobu hledal svého biologického otce a práce se mu nakupila. Gábina má pořád co dělat a do toho ještě své náhradní mateřství rozebírá se svým otcem. Radek je jako vždy nad věcí a slibuje finanční pomoc. Nechat si odnosit miminko, to něco stojí.

Matěj přibírá do party Šimona, Erika a jejich partu

Matěj potřebuje komplice na svůj další školní průšvih. Asi už mu úplně přeskočilo a rozhodl se svůj talent vložit do rebelování. Možná, že kdyby tehdy mohl zůstat u trampolín, tyhle věci by se neděly. Možná, že ho školní průšvihy lákají teď o to více, že je ředitelkou Soňa Čechová. O to více je paradoxní, že se dává do party zrovna s jejím synem. Šimon a Erik jsou ze spolupráce s Matějem nadšení. Ten vymyslel, že se s rotopedem Rotym musí nějak důstojně rozloučit. Bude rekviem a Šimon s Erikem a jejich partou mu u toho budou asistovat. Naštěstí se tahle akcička škole vyhne. Matěj ji plánuje zorganizovat před sběrným dvorem. Tam na něj Čechová ani nikdo jiný ze školního kabinetu nemůže.

Zatímco Matěj rebeluje, Marek je vzorňák

Matěj rebeluje a nejspíš s tím jen tak neskončí. Pokud se více rozvine vztah jeho táty s Magdou, mají se všichni zúčastnění na co těšit. Matěj nejspíš vyletí z kůže, když zjistí, že by Magda mohla být jeho potenciální macechou. Bude ji svému tátovi závidět a vztahy s rodinou budou na bodě mrazu. Už teď si s Markem nerozumí, a to byli dříve jedna ruka.

Zdroj článku:
  • Autorský text