Dnes v Ulici: Z Luďka se znovu stává nebezpečné zvíře a Soňa plánuje potopit Otíka

Dnes v Ulici: Z Luďka se znovu stává nebezpečné zvíře a Soňa plánuje potopit Otíka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Luděk opět nezná své okolí. Jeho Vanďousek mu vrazil kudlu do zad a on řádí jako tajfun.  Přijde nejen o milion korun, nýbrž i o vytoužené místo ředitele. Ani Soňa nezkrotla. Naopak chce jít Otíkovi těžce po krku.

Luděk se chová jako zraněné zvíře a kope kolem sebe

Ještě donedávna byl Luděk samý úsměv a velká gesta. Ale to, co v sobě má, tomu neuteče. Při kauze s Vandou si Blanka připomněla, kdo Luděk vlastně ve skutečnosti je. Místo, aby šel s Vandou ihned na policii, snažil se zahladit všechny stopy. Škoda, že tehdy svou bývalou ženu neposlechl. Takové udání Vandy by mu teď hodně pomohlo. Ani s vrácením milionu na účet tolik spěchat nemusel. Igorovi to je totiž hodně divné. V podezření je i Blanka, která do poslední chvíle nic nevěděla. Jen Vanda zobe prášky, které jí Luděk dává a doufá, že se všechno nějak vyřeší. Luděk však momentálně žádnou budoucnost s Vandou už nevidí. Nejraději by ji neznal.

Jolana je v šoku, ale snaží se problémy své dcery nějak konstruktivně řešit

V šoku je Jolana, která si s Marií začala užívat důchod a opravdu nečekala, že jí dcera znovu přichystá takové zklamání. Jako správná máma se však k Vandě neobrací zády, nýbrž se snaží být jí oporou. Vanda to totiž potřebuje jako sůl. Sice se dál upírá k Luďkovi, ale ten se k ní chová jako ke kusu hadru. Neustále se na ni utrhuje a vyhrožuje vězením. Je v silných emocích, a proto nemusí jít daleko ani pro urážku Jolany. Té vyčítá, že si Vandu měla vychovat lépe. Jolana si tohle nenechává líbit. Naopak usiluje o to, aby mohla Vanda k ní a k Marii. Jó Vanda, ta se vždycky uměla postarat o rodinné pozdvižení. Na nohou je opravdu celá rodina včetně Kristýny, se kterou táta nemluví.

Soňa otevírá třaskavou kauzu Otíka a Matěje

Místo, aby Soňa byla ráda za křeslo ředitelky a nechala všechny alespoň nějakou dobu volně dýchat, znovu otevírá případ Otíka a Matěje. Podle ní Ota nepostupoval jako preventista správně a určitě za to musí pykat. Eddie už pochopil, co tím Otík myslel, když ho před Soňou varoval. Se Soňou se opravdu vycházet nedá. Stačí pár dní v křesle zástupce ředitele a Ota už není jeho přítelem. Naštěstí má ještě Magdu, která se vždycky snaží být spravedlivá.

Taktika na Prokopa Soně vyšla

Čechové se daří na všech frontách. Nejenže je ředitelkou a Eddie jí kývl na zástupcování, nýbrž už se na ni ani Prokop tolik nezlobí. Tomu se omluvila, dokonce z úst vypustila vyznání „miluji tě”. Zatímco u Magdy by něco takového Prokopovi vadilo, u Soni si to dokáže představit. Soňa je totiž do práce ulítlá podobně jako on. Má syna a tak další dítě nejspíš už chtít nebude. Pro Prokopa prostě značka ideál.

Zdroj článku:
  • Autorský text