Dnes v Ulici: Vítek znovu stojí před profesním vyhořením a Tereza Davida podezírá z nevěry

Dnes v Ulici: Vítek znovu stojí před profesním vyhořením a Tereza Davida podezírá z nevěry
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tereza si myslela, že svou krizi s Davidem tak nějak utřepali... ona ale teprve propukne a začne to chatovou zprávou určenou Lině, kterou David omylem odeslal Tereze. Vítek má tyto vztahové aférky naštěstí za sebou, před sebou ale znovu tlačí balvan profesního zmaru.

Má to ale Iva štěstí, že je Vítek zrovna profesně vyhořelý

Vítek má v poslední době hlavu jako balón. Zakázky se nehrnou, do toho musí neustále hlídat Miloše, aby mu za zády nebral fušky bez papíru. Na stavbě je dusno a Vítka to vážně nebaví. To mu ta podnikatelská jízda moc dlouho nevydržela! Po pár letech s Evivou znovu řeší profesní vyhoření. Tentokrát mu Iva bránit nebude. Je totiž dost možné, že se Vítek znovu vrátí do obleku a za bankovní přepážku. To by pro jejich rodinu znamenalo více peněz. A to se teď hodí, když prakticky živí své čtvrté dítě. A Bidrman, místo aby držel krok a vážně se snažil rehabilitovat a  následně na hřišti excelovat, dělá Ivě doma akorát dusno.

Michal se naštve na Žofku, že flirtuje s Bidrmanem

Bidrman nejenže rodině Klímových způsobil finanční tíseň, on je nakonec ještě všechny rozhádá. Kvůli jeho drzosti jsou v sobě Michal se Žofkou. Viktor Bidrman se totiž do bistra vrátil, ale ne proto, aby si dal bagetu, nýbrž proto, aby nabaloval Žofku. Ta už s Viktorem jednou mluvila. Je vidět, že jí jeho lichotky na jednu stranu těší, na druhou stranu si ale drží profesní odstup. A samozřejmě se drží i kvůli Michala, kterého miluje. Sice ji nebaví se neustále obhajovat, že chodí s mladším klukem, ale výčitky si od Michala opravdu nezaslouží. Ten už ví, že to v bistru přepískl. Máma Iva totiž spěchá Žofce na pomoc a Michalovi domlouvá, aby se příště choval lépe. Žofka totiž s nikým v bistru neflirtuje.

David bude mít co vysvětlovat

Na jednu stranu Tereza chápe, že rok v Singapuru se jen tak někomu nepoštěstí. Sama se tam možná i trochu těší. Problém je v tom, že si zvykla mít kolem sebe své kamarády. Teď se s nimi znovu bude muset loučit. Ale je to jen na rok. Za tu dobu se s Davidem mohou zase sblížit a třeba si udělat i to vytoužené miminko. Háček je i v tom, že z této cesty není nadšená ani její máma. A to vůbec není všechno. Celkově je problém v tom, že David Tereze neříká úplně všechno. Stačí chvilka nepozornosti a lest, kterou na Terezu šije, praskne. Tereza dobře chápe, že německá zpráva v chatu nebyla určena jí. Psal David Lině? Tak přece jen s ní něco má!

V Coolně Tereza potkává Vojtu

A aby těch návratů v Ulici nebylo málo, potkává naštvaná Tereza v Coolně Vojtu. I ten se usadil. Vedle cestování po světě si stačil vyrobit tři holčičky. Možná je to o důvod více cítit se pod psa. Tereza se však rozhoduje, že myšlenky na nevěrného Davida a své zpackané manželství odsune stranou a bude si užívat vynikající společnost Vojty a Prokopa.

Zdroj článku:
  • Autorský text