Dnes v Ulici: Poprvé za život soudce Jiří nemá pravdu a Šimon je Jirkovi velkou oporou

Dnes v Ulici: Poprvé za život soudce Jiří nemá pravdu a Šimon je Jirkovi velkou oporou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jirka s Gábinou jsou jako na trní. Dnes čeká Jirku s tátou velký den. Jdou na testy otcovství. Ačkoliv soudce Jiří hýří falešným optimismem, ve vzduchu se vznáší malér. Je totiž krajně nepravděpodobné, že by se laboratoř spletla.

Jirka přirovnal svého tátu k nepotopitelnému Titanicu

Jen máloco a málokdo dovede soudce Jiřího úplně rozhodit. Jenže co když v podzimu života zjistíte, že jste celý život žili ve lži? Co když se teď ukáže, že syn, se kterým jste konečně našli společnou řeč, ve skutečnosti vaším synem není? Navíc osoba, která by tuhle zradu objasnila, už není mezi živými. Co pak? Buď vás trefí infarkt, nebo společně se svou novou rodinou najdete řešení. Tak daleko však Jirka s tátou ještě nejsou. Dnes je den D. Dnes to všechno praskne. Jirka o tátovi smýšlí jako o velké nepotopitelné lodi. Ale právě toto by mu mohlo zlomit vaz. Jak se zachová? Bude se i nadále s Jirkou stýkat? Nebo to bude znamenat konec jejich vztahů?

Gábina je nervóznější než Jirka

Gábina chce být součástí Jirkovy rodiny, a proto už několikrát přešla netaktní chování Jirkova otce. Teď se ale zdá, že bude hlavním tahounem celé záležitosti. Jirka byl ze zjištění, že táta není jeho biologický táta, celý vedle. Ale co teprve soudce Jiří, který o tom vůbec nepochyboval? Celou dobu se opíral o morálku své zemřelé ženy. Jenže i ona byla jenom člověk. A pokud na ni soudce Jiří neměl čas, je možné, že mu nevěrná byla. Zas tak dobře svůj život soudce Jiří ošéfovaný neměl.

Může jediná SMSka ohrozit vztahy?

Zdálo se, že je soudce Jiří rád, že obnovil kontakt se svým synem. Jenže jak teď naloží s informací, že syn, kterého v dětství živil, není jeho synem? Jak mu tohle mohla jeho žena udělat? Co s ostudou, která bude? To bude něco pro Radka Mastného a Milenu. To je ideální příležitost, jak soudci ukázat, že i on je jenom člověk, tudíž mu může jeho manželka nasadit parohy. Když tedy rozhodující SMSka pípne soudci v mobilu, nezbývá než vyklidit pole. Vždyť sedí v rodině někoho úplně cizího! Soudce se nečekaně zvedá od stolu a Šimon nechápe, kam tak spěchá.

Šíma odmítne kámoše, aby si mohl s Jirkou zaběhat

Právě teď je chvíle, kdy může Šimon Jirkovi vrátit jeho starostlivost. Jirka tady vždycky pro něho byl. Teď potřebuje podporu Jirka. Ačkoliv měl Šimon něco domluveného s kamarády, klidně jim dá košem, když ví, jak to teď Jirka s tátou má. Gábina mačká slzu dojetí a i Jirka pochopil, že mu Šimon dal přednost. Společný běh jim pročistí hlavu. Takhle to má v rodině být. Koneckonců Šimon a Jirka mohou být pro soudce Jiřího vzorem, jak se mají jeden ke druhému chovat, a to navzdory tomu, že je biologie nespojuje.

Zdroj článku:
  • Autorský text