Dnes v Ulici: Soudce Jiří předbíhá svého syna a chce testy otcovství a Luboš nějakou dobu hodlá bydlet u mladých

Dnes v Ulici: Soudce Jiří předbíhá svého syna a chce testy otcovství a Luboš nějakou dobu hodlá bydlet u mladých
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rýpavé poznámky Věrky vyřešil Luboš po svém. Nějakou dobu teď bude bydlet u mladých. Alespoň do té chvíle, než se Věrka vzpamatuje. Vzpamatovat ze šoku se musí také Jirka Herman, který se dozvěděl, že jeho táta o jeho tajné akci ohledně otcovství ví.

Gábina hledá náhradní maminku na internetových diskuzích

Verzi, že by jim miminko porodila její máma, dala Gábina stranou. Přece jen se na to Jirka netváří a ona nechce dělat věci, které mu jsou nepříjemné. Jak se s tím popasuje Milena, která nejspíš už teď zobe kyselinu listovou, to uvidíme. Každopádně Gábina vypadá vyklidněně. Konečně možná narazila na způsob, jak by to mohlo jít. Svou náhradní maminku si najdou sami na internetových diskuzích. Měla by to být samoživitelka, která je rozhodnuta, že další dítě už určitě nechce. Oni by jí pomohli finančně a ona by jim odnosila jejich uzlíček štěstí. Ale bude to takhle lehké? A bude na to mít Jirka náladu, když teď neřeší nic jiného než svého biologického otce?

Soudce Jiří zařizuje testy otcovství

Jirka neustále hledá výmluvy, proč ještě neabsolvoval genetické testy. Jako policista věří, že má navrh a že svého tátu ukecá. To by ale nesměl být Jiří soudcem. Už dávno má svého kluka prokouknutého a dávno jej obvinil ze lži. Jen Jirka to ještě neví. Soudce Jiří objednává testy otcovství, protože není na co čekat. Tahle mýlka se musí vysvětlit dříve, než Jirka Herman pošlape vzpomínky na jeho věrnou ženu. Přece si nemůže myslet, že mu jeho máma byla nevěrná. A co když vážně byla? Co když mu do hnízda nasadila kukačku? Přežil by Jiří takovou zradu? Tady to bude ještě zajímavé.

Marečkovi už ani neví, co je to soukromí

Karla s Kryštofem už dávno neví, co je to mít soukromí. Nebylo tomu tak dávno, co u nich bydleli Věrka s Lubošem. Teď se k nim bez zeptání nastěhoval Luboš. Sice doufali, že to bude jen na jednu noc, jeho sbalený kufr však vypovídá o něčem jiném. Luboš už nemůže Věrku snést. Ta ale trvá na svém. Podle ní je Luboš nebezpečný sám sobě i svému okolí. Karle i Kryštofovi doporučuje, aby jej v žádném případě nenechávali s Kustou samotného. Kryštof se tomu spíše směje. Máma z toho zase dělá kovbojku. Ale co když ne? Minimálně hřebíky v jídelním stole jsou dost divné. Takhle Luboš zábavu dříve nevymýšlel.

Karla podporuje svého syna

Na kamarádíčkování s ostatními matkami Vojtových kamarádů Karlu moc neužije. S maminkou holčičky, které Vojta v aktovce rozlil po domácku vyrobený sliz, se ani moc nebaví. Podle ní to zbytečně hrotí. Škodu samozřejmě zaplatí. Vojtovi je to všechno tak líto. Chtěl své školní lásce dát dárek, ale ten se nečekaně rozlil. Teď bude muset vymyslet, jak se jí za to omluví. Naštěstí ve své mámě i v tátovi má velkou podporu.

Zdroj článku:
  • Autorský text