Dnes v Ulici: Viktor Bidrman má Ivu v hrsti a Miloš řeší problémy firmy po svém

Dnes v Ulici: Viktor Bidrman má Ivu v hrsti a Miloš řeší problémy firmy po svém
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vítkovi se ulevilo, když mu jeho žena slíbila, že s případem Bidrman už nadobro skoncovala. Ale dnes bude všechno jinak. Viktor Bidrman ví, jak na Ivu. Bohužel to není jediný Vítkův problém. Miloš se totiž rozhodl vyřešit problém s nedostatkem zakázek po svém. 

Eviva znovu zažívá těžké chvíle 

Když se Vítek rozhodl opustit banku a pracovat sám na sebe, nepředpokládal, že to bude tak těžké. Ještě se nestalo, že by se Eviva vezla na delším období plném práce a zakázek. Místo toho jim kdekdo zakázky odmítá a klienti spekulují ohledně cen. S takovou Miloš na Evin vysněný Karibik nikdy mít nebude. Mnohem větší vhled do financí má samozřejmě Vítek. Ten je tady od tabulek. A ty mu říkají, že pokud se nestane zázrak, s jeho firmou to půjde z kopce. Nebylo jeho rozhodnutí odejít z banky, kde měl stabilní plat a volné víkendy, přece jen pošetilé? S dětmi na škole opravdu bláznovství. Možná by měl Milošovi, který se snaží nepříjemnou situaci řešit po svém, spíše poděkovat, než mu nadávat.

Za Vítkovými zády Miloš podniká kroky k záchraně své firmy 

Situace Evivy není příjemná ani Milošovi. Také on by si přál více zakázek a více peněz. Je to ale takové, jaké to je. On by ale řešení měl. Spoustu klientů by si mohli získat na svou stranu tak, že jim sníží cenu. A to je možné jedině tehdy, když státu neodveou daň. O tom ale Vítek bohužel nechce ani slyšet. Ale protože Miloš v tomto opravdu vidí řešení, rozhodne se jednat podle přísloví: „co oči nevidí, to srdce nebolí”. Ale Vítek se to samozřejmě dozví a je z toho hádka. Vítek se rozčílí do běla, ale v hloubi duše ví, že řešení to je. Vítek ale nikdy nepodváděl a rozhodně s tím nechce začínat. A to ještě neví, že jeho žena dál vesele a naivně podporuje své čtvrté dítě Bidrmana. 

Iva se usmyslela, že z Bidrmana udělá fotbalistu světového formátu 

I přes Vítkovo varování a Jitčino doporučení se Iva dál pouští na tenký led. S Bidrmanem se už neměla vůbec bavit. Maximálně od něj měla vzít tisícovku za proceduru, kterou za Viktora zaplatila. Ale to by nebyla Iva. Místo toho Viktora zve na kávu. Tohle se jí ale vůbec nemusí vyplatit. Až tohle zjistí Vítek, vynese ho v zubech. Je to ale nebetyčná drzost od Bidrmana, že si jako sponzora svého velkého snu vybral zrovna ženu se dvěmi pracemi a ještě dvěmi dětmi na krku.

Viktor to s Ivou umí a ještě zdaleka nekončí 

Viktor je manipulátor jako vyšitý a Ivě hezky rozmazává med kolem pusy. Fňuká nad svým nenaplněným potenciálem, jakoby mu zrovna čtyři procedury od Olinky vytrhly trn z paty. Ivu už dávno prokoukl a ví, jak na ni. Vtírá se jí do přízně tím, že si prý sehnal práci. To ale nemusí být vůbec pravda. Iva si tak zbytečně přidělává další problémy navíc. Až se tohle dozví Vítek, bude z toho minimálně tichá domácnost. 

Zdroj článku:
  • Autorský text