Dnes v Ulici: Iva nadobro skoncuje s Bidrmanem a Bára dál zvažuje své možnosti

Dnes v Ulici: Iva nadobro skoncuje s Bidrmanem a Bára dál zvažuje své možnosti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bára nutně potřebuje práci. Schopná a zkušená je, bohužel pro většinu zaměstnavatelů je také už dost stará. Ačkoliv má podporu ze všech stran, pořád ze sebe nemůže setřást depku. To Ivě se naopak podařilo setřást Bidrmana, se kterým nadobro skoncovala.

Iva udělá s Bidrmanem rázný proces

Iva si dnes uvědomí, že není v jejich silách ani finančních možnostech podporovat mladého fotbalistu, který se štítí práce a ani za nic nechce prodat své drahé auto. Přitom kdyby se v garážích neopil a na Báru a Ivu nestartoval, nemusela by ho později autem srazit. To on si začal. Tak proč má Iva tak velký pocit viny? Už s tím ale musí přestat. Jednak ji to vyčerpává psychicky a samozřejmě ji to vysává i finančně. Dokonce i Vítek už ví, co se u nich v Libverdě o Bidrmanovi povídá. Vítek se na Ivu naoko zlobí a zároveň ji žádá, aby mu příště zavolala, když bude Bidrman znovu otravovat.

Michal je otrávený ze své tchyně

Otrávený je Michal, a to ze své tchyně. Místo, aby byl rád, že může s Žofkou, Bohunkou a Zdeňkem na chatu, vymezuje se proti nápadům Žofčiny mámy. Chtěl se Žofkou strávit poklidný víkend v přírodě a ne se dřít na cizí chatě. Takhle ho Iva nezná. Co mu vadí? Diví se i Žofka, která Michala uklidňuje, že na chatě určitě budou mít dostatek času sami pro sebe. To Bohunka se na chatu strašně těší a Ivu ujišťuje, aby jim tam neposílala žádné jídlo. Po rozvodu s Robertem Duškem je jako vyměněná.

Bára rozesílá životopisy

Bára opravdu nutně potřebuje práci. Jednak proto, že jí docházejí finance a také proto, že v poslední době nedělá nic jiného, než fňuká Jitce u kávy. Ta jí doporučuje, aby si dala pauzu. Ale ono se to lehčeji řekne, než dělá. Bára by si moc ráda dala pauzu. To by ale Ondřej musel napřed konečně prodat jejich barák a Báru vyplatit. Její finanční rezervy se neúprosně tenčí a ona ztratila veškerý drive. Možná, že kdyby se od svého šéfa nenechala srazit na kolena, už by kolem sebe měla docela slušnou klientelu. Tereze je mámy líto, a tak ji vytahuje o víkendu alespoň do divadla.

Tereza s Davidem už spolu ani nespí

Tereza se svěřuje Gábině. Má starosti o mámu. Po osobní stránce je ale spokojená. Vždyť teď už se jí konečně ulevilo. Každý mají s Davidem to svoje a jsou vlastně spokojení. Gábina Terezu ale varuje, aby se takhle neodcizili. Přece jen je důležité trávit čas spolu. Pak by se z Liny v Rakousku mohlo stát i něco více než jen kolegyně. Ale Terezu už to tak příšerně netrápí. V Česku je šťastná. Dokonce se nepozastavuje ani nad tím, že během romantického víkendu s Davidem spolu ani nespali. To Gábinu zařáží, nechce ale svou kamarádku ještě více stresovat.

Zdroj článku:
  • Autorský text