Dnes v Ulici: Jirka Herman je posedlý touhou najít svého biologického otce a Iva už správně tuší, že Bidrman opět bude dělat problémy

Dnes v Ulici: Jirka Herman je posedlý touhou najít svého biologického otce a Iva už správně tuší, že Bidrman opět bude dělat problémy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Stačily jedny genetické testy a Jirka otevřel svůj vlastní případ. Má štěstí, že je vyšetřovatelem, protože takhle pro něj bude hračkou sejmout biologický materiál z několik let staré známky přilepené na dopisní obálku. A Bidrman opět neplatí.

Michalovi se nechce trávit víkend s Bohunkou a Iva se mu posmívá

U Klímů je veselo. Bohunka se totiž mladým nabídla, že společně s nimi a Zdeňkem ráda pojede na chatu. Zatímco Žofka je za tuto příležitost i ráda, Michal se vykrucuje. Strávit celý víkend pod střechou se Žofčinou mámou? Tak tohle nedá. Jeho vlastní máma se mu kvůli tomu posmívá. Připomíná mu, že také pro Žofku nemusí být návštěvy u nich doma úplně příjemné. Michal jí ale tuhle nepravdu hned vyvrací. Žofka je u Klímů více doma než u svých rozvedených rodičů. Iva se i tak směje a doporučuje Michalovi, aby sebral odvahu. Holky totiž nemají rády chlapy posery. O tom Vítek něco ví. Proto se hrdě staví čelem i tomu, že Iva důrazně odmítne jeho postelové choutky.

Pak ale Ivě zavolá Olinka a je jí spíše do pláče, protože Bidrman nezaplatil za proceduru

Avšak domácí pohodička u Ivy netrvá dlouho. Volá jí totiž Olinka a je na Bidrmana samá stížnost. Zatímco dvakrát jí zaplatil, potřetí zapomněl peníze a počtvrté se neukázal. Zatímco Olinka chce doufat, že je to nedopatření, Iva už správně tuší, že nedoplatek za Bidrmanovy procedury bude muset zacálovat ona. Proč jen Vítka neposlechla a nedržela si tohoto drzého floutka dál od těla? Vždyť takhle ji může vydírat donekonečna.

Jirka Herman je ochotný prohledat celou Francii

Starosti s ještě nenarozeným dítětem, pro které Hermanovi ještě ani nemají matku, přinesly Jirkovi nemilé zjištění. Genetické testy prokázaly, že jeho otec není jeho otec. Už to ví nějakou chvíli a stopy k jeho pravému otci vedou do Francie. Gábina jen tiše pozoruje, jak tenhle osobní případ začíná Jirku pohlcovat. Vždyť už poslední dobou nedělá nic jiného, než sedí nad fotografiemi, jakoby mu ony uměly vykřičet, zda-li byla jeho matka tátovi nevěrná. Nevěru by do ní totiž nikdy neřekl. A jestlipak Jirka starší ví, že Jirka není jeho syn? S tou svou posedlostí rodem asi těžko.

Gábina Jirku uklidňuje, že všechno mohlo být jinak

Gábina Jirku konejší, že nutně nemuselo jít o sprostou nevěru. Třeba už jeho máma byla těhotná s Láďou. S ním se pak rozešla a aniž by to tušila, začala chodit se soudcem Jiřím. Potom buď věděla, nevěděla nebo vědět nechtěla, ale každopádně se jí to podařilo ututlat. A možná přece jen ty testy lžou a Jiří je normálně jeho táta. Ostatně na fakta je tady miminkem posedlá Milena. Jako by ji právě to nevinné stvoření mělo vyplnit dosud dostatečně nenaplněný život. Dokonce už kvůli svému těhotenství dává hlavu dohromady se soudcem.

Zdroj článku:
  • Autorský text