Dnes v Ulici: Milena chce mermomocí odnosit Gábině dítě a Jirku trápí sprejeři v ulicích

Dnes v Ulici: Milena chce mermomocí odnosit Gábině dítě a Jirku trápí sprejeři v ulicích
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když si Milena něco usmyslí, nedá pokoj, dokud toho nedosáhne. V Ulici se tak nejspíš můžeme dočkat toho, že Pumrová bude nosit těhotenský pupek. Starosta Jirka, který je ověnčen různými cenami a sklízí jeden úspěch za druhým, se rozhodne osobně zakročit proti vandalům v ulici.

Starostu Jirku trápí sprejeři v ulicích

Mladý starosta Jirka je prototypem správného starosty. Aby viděl, jak se jeho lidem daří, vydá se na oběd do hospody. Tam náhodou zjistí, že jeho ulicemi se potulují sprejeři. Vadí všem a k němu se to ještě nedoneslo. Propříště bude muset svou Martinu lépe zaúkolovat. Ono to totiž vypadá, že se v hospodě nemluví o ničem jiném. Tak proč mu to Martina nebo Kateřina neřekly? To už je jedno, důležité je nějak zasáhnout. A zatímco Lumír by volal policii, Jirka je duší dobrodruh a hodlá se vandalům postavit sám. Může být v Ájiných očích  ještě dokonalejší?

Ája vnímá Jirku jako superhrdinu

Vedle úspěšného a vzdělaného Jirky to má Mário opravdu těžké. Zatímco on zpackal, co se dalo a přišel o svou skoromanželku, Áji nemůže uniknout Jirkova dokonalost. Martině to řekne narovinu, měla by si ho více vážit. Jirka je totiž úspěch sám, na co sáhne, to se mu podaří. Vendula moc dobře chápe, co její kamarádce imponuje a snaží se to přeložit do Máriovy řeči. Bohužel se ale nesetká s úspěchem. Mário Jirkovi vynadá do kravaťáků a jde složit další song. Jakoby zrovna na tohle Ája nebyla alergická.

Milena našla mezeru v zákonech a hodlá jet za oplodněním do Lotyšska

Milena se nikdy nevzdává. Na barmanku, která předtím vedla second hand obchůdek, se opravdu nezdá. Usmyslela si, že dítě své dcerušce určitě odnosí. Co na tom, že kvůli tomu bude muset cestovat až do Lotyšska? Gábina si myslela, že tohle už si vyříkaly. Nejspíš ji ale čeká další vysvětlovací kolečko. Přitom Gábině osobně se to nezdá jako úplně hloupý nápad. Vždyť by ušetřili nemalé peníze a své dítě by měla pod kontrolou. Na druhou stranu se ale ani Jirkovi nelze divit. Kdo by chtěl, aby mu jeho potomka odnosila tchyně? Co když si pak to malé Milena začne uzurpovat?

Jirka hledá svého pravého otce

Naštěstí má Gábina docela velkou šanci, že jí na to Jirka nakonec kývne. Jeho pozornost je totiž roztříštěna. Vedle náhradního mateřství se intenzivně věnuje hledání svého biologického otce. Bohužel nemá žádné jiné stopy než ztraceného strejdu Láďu. Tuší, že právě on by mohl být otcem. Je to paradox. Díky Gábině si k otci našel cestu, aby později opět v souvislosti s Gábinou a jejich společným dítětem zjistil, že jeho biologickým otcem soudce Jiří není. Přitom od začátku tam nějaká podoba je.

Zdroj článku:
  • Autorský text