Dnes v Ulici: Bára podniká na vlastní triko a Věrka Luboše dál prověřuje

Dnes v Ulici: Bára podniká na vlastní triko a Věrka Luboše dál prověřuje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nicnedělání Báře moc dlouho nevydrželo. Poklidila dům, napekla pro své známé, ale mezitím se opět vrhla do práce. Kdyby tušila, do čeho se pouští, možná by si podnikání na vlastní pěst rozmyslela. Rozmýšlet se nehodlá Věrka, která hodlá Luboše usvědčit minimálně z počínající Alzheimerovy choroby.

Luboš je u Marečků pořád velkým tématem

Luboš s Věrkou mladé opět vyjdou draze. Doktor Lubošovi lázně sice doporučil, stravování a ubytování si však musí sám zaplatit. To je divné vzhledem k tomu, že má po operaci a lázně v poslední době nevyužil. Každopádně je to další náklad, který se bude muset zaplatit a taky se zaplatí. Tony s Dominikou nabízejí, že Lubošovi lázně zacvakají sami, ale Mára chce jít napůl. To otázkou, odkud chybějící peníze v rozpočtu seženou. Vždyť Kusta ještě ani nezačal chodit do nové školky. Pro Věrku je Lubošova návštěva u doktora velkým zklamáním. Doufala, že jí potvrdí její diagnózu, ale doktor usoudil, že s Lubošem je všechno v pořádku. Věrka to ale vzdát nehodlá. Místo, aby se těšila, že je Luboš lepší, vymýšlí na něj různé finty, jak ho zkoušet. Třeba pexeso, ve kterém i Vojta usoudil, že děda býval lepším protihráčem.

Tony z Vojty vytahuje, že má holku

Ne vždy je to ale o problémech. Ostatně jeden se vyřešil docela hladce. Tony od Vojty vytáhl, jak to má teď s fotbalem. Hodlá na něj chodit dál, nebo už ho nebaví? Čeká výmluvy, ale místo toho se dozví jednu pikantní záležitost - Vojta má holku a té dal minule přednost. No to se musí nechat. Když se tohle dozvídá Kryštof, padá mu kámen ze srdce. S tímto rozhodně nepočítal a je to vlastně hodně úsměvné.

Bára se u Jitky rozplývá, jak se jí zakázky jen hrnou

Bára, kterou kontaktoval bývalý klient, se tetelí blahem. Že ji to jen nenapadlo dříve. Dlouho snášela šikanu svého šéfa, přitom už dávno mohla dělat sama na sebe. Potíž je v tom, že se o vyhazovu z práce zapomněla svému klientovi zmínit. Jitka to tak růžově nevidí. Podle ní by si měla dát Bára mnohem větší životní pauzu. Jenže Bára odpočívat neumí. Musí něco dělat, jinak se zblázní. Kdyby ale tušila, jaké tornádo svými vlastními kroky způsobí, možná by si to rozmyslela.

Bývalý šéf Báru seřval jako malou holku

Žádné štěstí netrvá věčně a u Báry bohužel ani jeden celý den. Bára už stihla zjistit své možnosti a kontaktovat pár dalších lidí. Má vypracovanou analýzu toho, jak všechno bude zvládat. Ani živnostenský list není problém, ten má už dávno. Tak co se musí pokazit? Tak hladký restart Bára mít nebude. Její šéf se dozvídá o jejich zatajených praktikách a zuří jako velká voda. Báře dokonale zvedne tlak. Je vidět, že ačkoliv už pod ním nepracuje, pořád ji ovládá. Bára se třepe jako ratlík a v takovém stavu ji nachází Tereza.

Zdroj článku:
  • Autorský text