Dnes v Ulici: Bidrman opět sedí u Ivy v masérně a Žofka s Michalem se pořád vznášejí na obláčku lásky

Dnes v Ulici: Bidrman opět sedí u Ivy v masérně a Žofka s Michalem se pořád vznášejí na obláčku lásky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Iva opět nechá Bidrmana, aby si u ní zoufal a kvůli Olince celou noc nespí. Nespí ani Žofka s Michalem, kteří jsou štěstím bez sebe, že mohou být spolu. Ještě před rokem by byla Bohunka zásadně proti a teď? Teď Žofku  kvůli Zdeňka pomalu vyhání.

Iva zbytečně panikaří

Iva se s Bidrmanem zbytečně páře. Už dávno by jej mohla mít z krku, ale to by nebyla Iva. Ta každý problém zbytečně natáhne. Kdyby poslechla Vítka, už je v pohodě. Vždyť Vítkovi se hned nelíbilo, že Bidrmana tahá do svého rodného města. Moc dobře totiž zná její bývalou kolegyni Olinku - ta na Bidrmanovi nejspíš nenechá nit suchou. Vítek předpovídá, že se za chvíli všude rozkřikne, co Iva udělala. A to to hodlali držet pod pokličkou. A protože Olinka Ivě poslala zvláštní SMSku, ta kvůli toho nespí. Zdají se jí samé černé scénáře.

Bidrman opět u Ivy vzbuzuje lítost

Naštěstí se ukáže, že Bidrman dodržel slib a nic ošemetného Olince neříkal. Olinka pochopila, že je to Bářin nápadník a nápadně se ho vyptávala. Až to Viktorovi Bidrmanovi bylo nepříjemné. Velice rychle se však z nepříjemných otázek otřepal a zkouší to na Ivu dál. Sní jí oplatky od Olinky s tím, že je to jeho oběd. Má hlad a teď prý škudlí každou korunu. To Ivu zaráží a upozorňuje ho, že pořád má své luxusní auto. Na to ale Bidrman nedá dopustit. V něčem se přece vozit musí. Kdyby na hřiště přijel ve starém autě, měli by ho všichni za loosera.

Žofka s Michalem si užívá toho, že je Bohunka zamilovaná

Nikdo neví, jak dlouho se bude Bohunka nad Zdeňkem rozplývat, a tak nikdo nic neříká a především Žofka s Michalem si celou situaci náramně užívají. Vždyť ještě před rokem by Bohunka absolutně nesouhlasila s tím, aby u Klímů Žofka spala. Byla by i rezolutně proti chození s Michalem. Ale teď, protože je čerstvě zamilovaná a Robert už je pro ni vzduch, vidí svět v úplně jiných barvách.

Přespávání u Klímů nebude jen tak

Michal, který se už mimochodem pokoušel srazit postele k sobě, tuší, že hranice trpělivosti jeho rodičů jsou velice tenké. Úplně nerad by něco pokazil. Pak by to znamenalo ztrátu komfortu, který teď se Žofkou mají. A že si to oba náramně užívají. Jeden druhému dávají své srdce, až se na to Mário nemůže dívat. Michalovi se pokouší dát cennou radu do života, ale je on tím, kdo by měl dávat životní rady? To nemůže myslet vážně. Takhle pokazit svatbu totiž umí jenom Mário. Pokud Klímovi odmyslí fakt, že hrozí, že Žofka s Michalem otěhotní, situaci si také náramně užívají. Zejména tehdy, když si mohou Michala dobírat třeba ohledně jeho nové tchyně. Navrhují a Bohunka je pro, aby mladí pro změnu přespali u Žofky.

Zdroj článku:
  • Autorský text