Dnes v Ulici: Iva si zbytečně komplikuje život a s Lubošem to je čím dál tím horší

Dnes v Ulici: Iva si zbytečně komplikuje život a s Lubošem to je čím dál tím horší
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdyby Žofka s Michalem a jejich čím dál častější požadavky na společné přespávání bylo to jediné, co by Iva řešila, byla by tou nejšťastnější ženou. Bohužel je tady ještě otravný Bidrman. Příliš šťastné vyhlídky nemá ani rodina okolo Luboše, protože to s ním jde z kopce.

Lubošův stav se zhoršuje

Jaké to je mít doma vážně nemocného člena rodiny a starat se o něj, to teďka zjistí Marečkovi. Právě jim scénáristé do textů tuhle problematiku vepsali. Zapomínajícího člověka Luboš hraje dost přesvědčivě. Kdyby šlo jen o drobné výpadky paměti, byla by celá jeho rodina v klidu. Luboš ale plete páté přes deváté. Na Věrku je zlý, věčně ji z něčeho osočuje. Za chvíli se budou bát nechávat ho samotného doma, aby třeba nezapomněl na oběd na sporáku nebo na napouštějící se vanu. Dokonce i Tony, který se svého nevlastního táty dříve zastával, už ví, že se něco děje. Luboš si sice stěžuje na to, že křížovky jsou v poslední době čím dál tím obtížnější, mnohem mrazivěji však zní jeho vzpomínky na Neklan. Do této doby se Luboš často vrací, přitom Vojta už v Neklanu nehraje.

Věrka je radši u mladých než s Lubošem

Věrka je radši u mladých, kde na ni nikdo neřve a věčně ji z něčeho neobviňuje. S Lubošem je to čím dál tím horší a ona už nejspíš tuší diagnózu. Přes to však potřebuje, aby se na Luboše kouknul odborník. Tátu však nemohou nikde dostat. Až Tony dostane nápad, že by se na Luboše šlo přes lázně. Do těch přece pojede rád. Navíc pojede bez Věrky a užije si dlouhé dny její nepřítomnosti.

Žofka s Michalem testují hranice

Po výrazných kotrmelcích se u Klímů, zdá se, všechno zajíždí do starých kolejí. Kdyby nebylo Michala a Žofky, Vítek s Ivou by doma osiřeli. Teď mají alespoň co na práci – hlídají čerstvě zamilovaný pár, aby neměl příliš soukromí. Michal tuší, že jsou rodiče z celé situace ohledně přespávání docela opatrní. Přesto pokouší jejich trpělivost a snaží se k sobě přisunout dvě postele. O tom ale Vítek s Ivou nechtějí ani slyšet. Už takhle stačí, že si večer musí dlouho do večera pouštět filmy, aby mladým nedopřáli až příliš prostoru. A je to opět na nich, protože Bohunce jsou nyní přednější nehty.

Iva prosí Bidrmana, aby zachoval diskrétnost

Celá situace se Žofkou je vlastně úsměvná. Vítek s Ivou mohou být rádi, že je Michal takový, jaký je, a že randí zrovna s tak skvělou holkou, jako je Žofka. Kdyby opravdu řešili jen toto, mohla by si Iva výskat. Bohužel se na ni přisál Bidrman a ona byla příliš měkká na to, aby ho poslala do háje. Místo toho jej poslala za svou bývalou kolegyní – drbnou Olinkou. Ještě předtím, než ho tam poslala, žádala Bidrmana o diskrétnost. Ale kdoví, co Bidrman Olince napovídal?

Zdroj článku:
  • Autorský text