Dnes v Ulici: Soňa pouští hrůzu na celý kabinet, až Otíkovi srazí sebevědomí

Dnes v Ulici: Soňa pouští hrůzu na celý kabinet, až Otíkovi srazí sebevědomí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Matěj ani netuší a je mu to nejspíš úplně jedno, jakou katastrofu svými videi ve školním kabinetě způsobil. Stačilo počkat, aby se videa s rotopedem dostala k Soně. Té napomenutí nestačí a jako obvykle žádá vyšší trest.

Zrádný internet donesl videa k Prokopovi a Soně

Matěj, který jednu dobu miloval a nejspíš stále ještě tajně miluje Magdu Procházkovou, teď lítá v opravdu divoké pubertě. Vyhodili ho z trampolín a on teď hledá, kde uplatní svůj talent. Touží po pozornosti, kterou určitě dostane. Ale dříve se kvůli němu rozhádá celý kabinet. Otík to s Matějem myslel dobře. Společně s Magdou a Eddiem se sešli s jeho otcem a doufali, že tímto je celá kauze vyřešená. To by ale Matěj musel být úplně mimo, kdyby takové video opravdu smazal. Vždyť se kvůli němu nechal zamknout ve škole a tahal se s těžkým rotopedem. Za tohle video určitě dostane nespočet lajků. Od konkrétních osob však lajky nedostane. Soňa ani Prokop se rozhodně nebaví. Vtipné to nepřijde ani Ireně a určitě ani Markovi a jeho otci. Matěj úplně zbytečně čeří vody. Ale co se dá dělat, když puberta zavelí?

Soňa křičí a zpochybňuje Otíkovy metody

To, co se zdálo být zameteno pod kobercem, je opět venku. Takhle se totiž neuklízí a s řešením věcí za zády budou mít Magda, Otík a Eddie šmitec, jakmile se Soňa dostane k moci. Ještě jsou pod ochranou Ireny, ta sama kouká, jakou má Soňa páru. Křičí na všechny zúčastněné a vážně nahání hrůzu. Otík se sice hádá. Brání svůj postup. Podle něj by Soňa jen všechny trestala a takhle se škola dělat nemá. Irena je z celé situace nešťastná. Možná, že Soňa opravdu přehání. Komu to prakticky přenechala svou školu? S takovou Soně ve škole nezůstanou žádni učitelé. Vždyť se jí všichni budou bát. Magda možná byla moc měkká, ale Soňa je zas až příliš tabulková.

Otík už není na koni

Co se Soni týče, měl Otík vždy svůj vyhraněný názor. Rozhodně si od ní nenechal do ničeho kecat a její metody vždycky shazoval. Ale teď, když viděl Matěje na střeše školy, mu zatrnulo. Co kdyby se mu vážně něco stalo? Možná, že opravdu mají na Dvořákovy jiný metr. Proč by někomu mělo procházet to, co by ostatním neprošlo? Možná, že je opravdu načase přehodnotit svůj přístup.

Dvořák bude opět na koberečku

Jak se říká, všechno zlé je pro něco dobré. Matějova videa možná vzbuzují rozruch, ale díky nim se pan Dvořák opět dostaví do školy, kde se opět shledá s Magdou. Že by z toho už konečně něco bylo? Mohl by ji pozvat na kávu nebo tak něco. To teprve bude, až se tohle rozjede a Matěj se to dozví. Zatím Magdě nezbývá, než převzít Otíkovu štafetu - být skálopevně přesvědčená o tom, že Soňa se jako obvykle mýlí. Tohle vždycky dělal Ota, ale teď je sám nalomený, jestli postupoval správně. To se u Otíka příliš často neděje. Ale když jde o studenty, tak se Otík nezná.

Zdroj článku:
  • Autorský text