Dnes v Ulici: Jirka s Gábinou si dále umetají cestičku k miminku a Iva znovu sedne na lep Bidrmanovi

Dnes v Ulici: Jirka s Gábinou si dále umetají cestičku k miminku a Iva znovu sedne na lep Bidrmanovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zdá se, že už téměř nic Gábině a Jirkovi nestojí v cestě k vytouženému miminku. Zatímco Gábina zůstává nad věcí, Jirka se do celé záležitosti noří více, než je u něj obvyklé. Iva je vůči Bidrmanovi slabá a znovu skáče na jeho finty.

Iva se znovu stává obětí vyděrače Bidrmana

Vody ohledně kauzy Bidrman se u Klímů ještě zdaleka neuklidnily. Ten drzý floutek má totiž pocit, že si na Ivě může vylévat vztek kdykoliv se mu zlíbí. Už nejspíš zapomněl na to, že ten, kdo Ivu s Bárou napadl, byl on. On si koledoval o malér. Kdyby Iva s Bárou nebyly hloupé, celou věc by u soudu pěkně provalily. Mluvily by o traumatu ze znásilnění a Bidrman by byl rád, že od soudu odchází s podmínkou. Jenže protože se s ohledem na Báru rozhodly mlčet,  teď to Iva má. Nemá lokty jako Vítek, a tak dál snáší nemístné útoky Birdmana. Kdyby mohla, nejspíš by mu hned skočila vybrat do bankomatu. Jenže na další chybějící finance by už Vítek rozhodně přišel.

Iva cítí vinu, ačkoliv by nemusela

Iva by se měla vzchopit. Má rodinu, kterou musí ještě dlouho živit. Bidrmanovi platí odškodné podle soudu a už mu nic nedluží. Výčitky svědomí by v této chvíli měly jít stranou, protože ty situaci nijak nepomůžou. Naopak ji ještě zhorší. Když se Vítek dozví, že Iva Bidrmana tajně dotuje, bude z toho akorát hádka. Ještě, že ví, že Bidrman Ivu znovu obtěžuje. Iva se vytáčí a není ochotná se k celé situaci postavit čelem. To Vítek má na Bidrmana jasný názor. Od nich už neuvidí ani korunu. Místo, aby si kupoval luxusní sporťák, měl si peníze spořit. Jeho minus, že teď nemá na procedury.

Gábina musí svou matku krotit v nadšení ohledně náhradního mateřství

A zatímco Milena popíjí šálky zeleného čaje a snaží se hodit co nejvíce do pohody, Gábina je ve stresu z toho, jak jí říct, že náhradní matkou s největší pravděpodobností prostě nebude. Ne, že by ona měla něco proti. Možná by právě toto pomohlo jejich od mládí pochroumanému vztahu. Jirka se ale na tento fakt moc netváří a není se čemu divit. Nebo vy byste si přáli, aby vám vašeho potomka odnosila vaše tchyně? Jak by asi mohl být v tomto případě u porodu? Celé by to bylo divné. Jenže přesvědčit Milenu bude těžký oříšek. Aby se nakonec neurazila.

O plánovaném potomkovi hodlají říct soudci i Šímovi

A protože je věc ohledně miminka v rodině Hermanů více než jasná, mimo jiné i proto, že Jirkovi dopadly dobře testy, je potřeba o ní říci ostatním členům rodiny. Hlavně pak soudci Hermanovi a Šímovi, kteří ještě netuší, jak daleko Gábina s Jirkou v přípravě na potomka jsou. To bude mazec, až se všechny věci dají do pohybu! Aby pak Gábina nelitovala, že miminko naruší její kariéru. Naštěstí má ale Hermana, který je ochotný jít místo Gábiny i na mateřskou. Holt kdo si počká, ten se dočká!

AUTORSKÝ TEXT

Zdroj článku:
  • Autorský text