Dnes v Ulici: Sen o krásné svatbě zmizel jako pára nad hrncem a stejně tak i Mário

Dnes v Ulici: Sen o krásné svatbě zmizel jako pára nad hrncem a stejně tak i Mário
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mário je velký srab a packal. Nejenže pokazil, co mohl, ale také v tom chuděru Áju nechal. Nasliboval velkolepou svatbu a pak, když to všechno krachlo, si jen tak zmizí. Někam se uklidí a čeká, až se to přežene. Jenže tohle se jen tak nepřežene. To by musela být Ája svatá.

Mário má jediné štěstí, že se Ája k němu kdysi také nezachovala zrovna nejlépe

Jedinou možnou Máriovou záchranou je to, že si Ája vzpomene na dobu, kdy jí za napadení Mastného hrozil kriminál a kdy právě s Máriem účelně otěhotněla, aby se mu vyhla. Tehdy přehodnotila životní hodnoty a do Mária se i se všemi jeho chybami zamilovala. Pokud si vzpomene, že ji tehdy Mário vytáhl z bryndy a o ni a o Sofinku se postaral, možná by mu zpackanou svatbu prominout mohla. Navzájem by je to pak mohlo i posílit. To by ale musel Mário přestat spolupracovat s Komandem. Na to to ale nevypadá, jelikož do bistra dorazily krabice plné jejich mikin.

Áju odrovná, že namísto svatebního dortu Mário platil za merch Lazyho skupiny

Atmosféra v rodině Nyklů je velice napjatá. Ája se uzavřela do sebe a nechce nikoho vidět. Po Máriovi se slehla zem. Lumír, Jirka, Martina i Kateřina trpělivě obvolávají všechny, kteří jsou do svatby nějakým způsobem zapleteni, ať už jako hosté, nebo jako dodavatelé. Napravit spoušť, kterou Mário udělal, ještě nějakou chvíli potrvá. Jenže zatímco chryzantémy se vysadí nové, dluhy se samy od sebe nezacvakají. A místo, aby se k tomu Mário postavil jako chlap, jen tak se někde uklidí. Co však Áju popudí ještě více, to jsou mikiny Komanda Sokol, které dorazily do bistra. Tak na ty Mário evidentně peníze měl. Tohle je už na Áju moc.

Mário se snaží situaci zachránit svým rapem, ale spíše ji jen zhoršuje

A protože Ája rozčileně zmizí kdovíkam, volá Vendula Martině, ať dorazí a něco vymyslí. Jenže co chcete vymýšlet, když je nejkrásnější den v životě nevěsty pryč a ženich je zadlužený až po uši? V tom se do krámku vrací Ája, že se Mário už ozval. Holkám pouští to, co jí Mário složil, a ty nestačí zírat. Tohle jako omluva? No tak to snad nemyslí vážně. Na závěr svého výtvoru se Mário loučí, ale nikdo neví, co tím myslí. Ája má strach, aby si něco neudělal.

Vendula chystá výpravu do Sokolova

Ačkoliv velmi nerada, musí Vendula znovu odjet a nechat své bistro v rukou svého táty. Že se do Sokolova rozjede a po Máriovi se podívá, to nejprve napadlo Lumíra. Jenže ten by tam byl spíše ztracený. Vendula se v Sokolově narodila a partu kolem Mária dobře zná. Bude tedy lepší, když pojede ona. Nemůže se však zbavit myšlenky, že až Mária uvidí, přetrhne ho jako hada. Z toho se Mário jen tak nevykecá. Místo skládání písniček by měl vymyslet plán, jak z téhle bryndy svou rodinu vyseká a v jakém časovém horizontu to bude.

Zdroj článku:
  • Autorský text