Dnes v Ulici: Iva s Vítkem prokouknou Michalovu lest a řeší další Vítkovo vyhoření

Dnes v Ulici: Iva s Vítkem prokouknou Michalovu lest a řeší další Vítkovo vyhoření
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Michal by si Žofku nejraději nastěhoval do svého pokoje. Proti by nebyla ani Žofka, která dělá vše pro to, aby se vyhnula nové známosti své mámy. Jenže po dnešku budou oba vědět, že tajně to nepůjde.

Michal si myslí, jak na situaci hezky vyzrál 

Michal je ze Žofky úplně unešený. Aby ne, vždyť i ona na něm zamilovaně visí. Asi úplně nejvíce se jí u Michala líbí její nové soukromí, které u sebe doma pozbyla, když si její máma našla nového přítele. U Michala v pokoji by si svůj život představit uměla. Blízko má také k Ivě a klapat by to mohlo. Velké drama z toho překvapivě nedělají ani Vítek s Ivou, když zjistí, že Žofka tajně spala u nich. A to si Michal myslel, jak na své stárnoucí rodiče hezky vyzrál. Boty Žofky sice z předsíně uklidil, ale ručník navíc v koupelně nechal. A to bylo první vodítko k odhalení malé lži. Pak už jen stačilo mluvit v bistru se Žofkou a zavolat Ditě. Rázem vše do sebe hezky zapadlo jako puzzle. Iva s Vítkem Michala podrobují výslechu a dobře se při tom baví. Je potřeba nastavit hranice, ale žádné zákazy nepadnou. Vítek je totiž spravedlivý a férově uznává, že by to v Michalově věku risknul taky. 

Žofka je ohledně nové známosti své mámy velice nesvá

Žofka je hodná a šikovná holka. S rodiči si zažila své a má pocit, že to ještě neskončilo. Aktuálně se jí sice neděje nic strašného, ale nový chlap u nich v bytě je jí maličko na obtíž. Bohunka je trošku sobecká a vůbec ji nenapadne, že by to Žofce mělo vadit. Dříve přes dítě řešila spor se svým exmanželem, teď se Žofky ani nezeptá, co ona na to. A Žofka, protože je hodná holka, nic nenamítá. Azyl u Michala se jí však hodí.

Vítek plánuje velký návrat do banky

Vítek znovu vyhořel. Kdyby tušil, že se mu ve stavebnictví stane totéž, co nad tabulkami, nikdy by svou profesi nejspíš neměnil. Teď se mu vyloženě hodí Dita, která v bankovním sektoru zůstala a možná si i polepšila. Zjišťuje od ní, zda by se pro něj nenašla nějaká vhodná pozice za přepážkou. Nové místo by se sice našlo, ale to by Vítek musel znovu pracovat pod někým. To on nechce. Šikany na pracovišti si užil dost. Je ale rád, že ho i v tomto Iva podporuje. Má to ale chápavou ženu. Iva sice nebyla ve své kůži, když Vítek z banky utíkal, svého muže ale podpořila. Teď znovu stojí při něm a uvažuje, jak ještě více pomoci rodinnému rozpočtu, kterému ona spíše přitížila. Třeba by pro začátek stačilo, kdyby už Bidrmanovi nestrkala další peníze.

Finance se řeší také u Karly

A chybějící finance řeší také Karla, která nemá jak zaplatit Kustíkovi skupinu. No co, ono se to nějak udělá. Zajímavé, že nemají žádnou rezervu pro horší případy. Ale snad se to nějak vyřeší. Moc by pomohlo, kdyby nájemník Karle znovu začal platit.

Zdroj článku:
  • Autorský text