V úterní Ulici: Iva bude rozhazovat peníze, ačkoliv na to nemá a Tereza s mámou prchnou před problémy do chatky uprostřed lesa

V úterní Ulici: Iva bude rozhazovat peníze, ačkoliv na to nemá a Tereza s mámou prchnou před problémy do chatky uprostřed lesa
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ačkoliv to nikdo nepředpokládal, je Tereza Kučerová zpět a herečka Patricie Pagáčová na svou roli navázala přesně tam, kde skončila. Zpátky je také Viktor Bidrman, který z Ivy mimosoudně vytáhne další peníze. 

Terezu diváci milovali a mohou jí i nadále fandit 

Postava Terezy Kučerové se scénáristy nechanými pootevřenými vrátky vrátila zpět do děje. První díly hovoří o tom, že je to jen na skok. Vždyť život má Tereza v Rakousku vedle svého Davida. Ale právě s ním to asi není tak růžové, jak by diváci předpokládali. Také její máma Bára by hádala, že prázdniny a volný čas bude její dcera spíše trávit s manželem. Mohli by zapracovat na miminku. Ostatně kdy jindy než před čtyřicítkou? Ale Tereza se na toto téma s mámou vůbec nechce bavit. V Česku má nějakou práci, bude přednášet na školách. Potkává se také se svou kamarádkou Magdou. Že by ji právě Magda přesvědčila, ať jde učit na své rodné gymnázium? Byl by to už druhý kámoš, kterému by zprostředkovala práci. 

Bára pracuje i na dovolené

Na dovolenou před problémy podobně jako Tereza prchla také její máma Bára. Té dal život další facku, už podruhé se rozvádí a hledá nový restart. Podaří se jí ho najít u starých přátel a ve starém prostředí? Diváci by jí to určitě přáli. Škoda, že jí vztah s hercem Dvořákem nevyšel. Toho by hlavně divačky chtěly po jejím boku vídat. Ale propiska scénáristy psala jinak, a tak se Bára vrací tam, kde začínala posílena o řadu životních zkušeností.

Bidrman vydírá Ivu 

Vítek s Ivou jen tak tak ustáli dluhové tornádo a další peníze budou mizet z jejich kapes ve 20. sezóně. Iva je totiž velká naivka a kdekomu skočí na jeho „psí oči”. Bidrman to moc dobře prokoukl a tak se neštítí od Ivy žádat další peníze na pořebnou rehabilitaci. Podle jeho nové pohádky teď právě na Ivě a jejich deseti tisících závisí jeho kariéra. Iva ale tolik nemá. Vždyť živí rodinu a má dvě práce. Jak může být Bidrman tak troufalý? Vítek nad tím jen kroutí hlavou, Iva je však jiná. Možná proto, že ji Bidrman konfrontuje tváří v tvář, polevuje a strká mu na přilepšenou alespoň pět usmolených tisíc. Bidrman nezapomene podotknout, že to ani zdaleka nestačí, i tak si peníze sprostě vezme. To kdyby Vítek tušil, vyběhl by s ním. Možná by ale měl vyběhnout nejdříve se svou ženou. Iva totiž podle soudu Bidrmanovi už nic nedluží. Proč tedy přilévá olej do ohně? 

Bohunka si dovolí zářit štěstím a opět je to problém 

A problém má také Bohunka Dušková nebo si to Žofka alespoň myslí. Má za to, že její máma pije. Je úplně jako vyměněná. A protože životní štěstí a nový náboj by v životě zoufalé Bohunky nikdo nečekal, je nasnadě podezřívat ji z pití. Jak se ale ukáže, ujíždí Bohunka na úplně jiné droze. Zamilovala se. Problém je, že šťastnou ji nikdo nezná, a tak u ostatních vzbuzuje pochyby. 

Zdroje článku: