Dnes v Ulici: Iva chce znovu spasit celý svět a Tereza nejspíš s Davidem nemůže mít miminko

Dnes v Ulici: Iva chce znovu spasit celý svět a Tereza nejspíš s Davidem nemůže mít miminko
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice je plná staronových tváří. Diváci se nejvíce těšili na Terezu. Pokud předpokládali, že se bude vznášet na růžovém obláčku, byli na omylu. Život zkrátka není peříčko. To ostatně ví také Iva, a přece se nepoučila. Znovu tak svou rodinu žene do maléru.

Iva nezodpovědně podléhá nátlaku Viktora Bidrmana

Bidrman je zpět v životě Ivy a Vítka. Ale zatímco Vítek považuje tuhle epizodu za ukončenou, Iva je měkká a podléhá nemístnému nátlaku fotbalisty. Ten nejspíš dobře vycítil, jaká Iva je. Mouše by neublížila. A když už musí, na špinavou práci má svého Vítka. Ten vyřeší všechny problémy světa. A protože nejspíš své závazky zvládají hravě splácet a dvě práce má Iva jen tak pro zábavu, cpe Bidrmanovi další peníze. Konkrétně se jedná o pět tisíc korun, tedy polovinu částky, o kterou si drze řekl. Iva si bláhově myslí, že tímto je to uzavřeno, ale mýlí se. Tímto právě tomuto floutkovi ukázala, že za ní může přijít zase. Stane se pro něj kasičkou v nouzi? A jak na to zareaguje Vítek?

Další duší, kterou chce Iva zachránit, je Bohunka

A protože je Iva povahou spasitelka, chladnou ji nenechávají ani problémy Bohunky Duškové. Říká, že se angažuje hlavně kvůli Žofce, teď ale její péče není na místě. Bohunka se vzchopila a už není zoufalkou, kterou bývala. Našla si totiž známost. S něčím takovým Iva nepočítala a Žofka už vůbec ne. Teď už jen stačí doufat, aby se z muže nevyklubal nějaký psychopat. V případě Bohunčiny lability by úplně stačilo, aby jí dal kopačky. Něco takového by nerozdýchala a po flašce by potom určitě sáhla. Teď však může být Žofka v klidu.

Tereza s mámou utíkají před problémy na dovolenou

Nejlepší staronovou postavou letošní Ulice je bezesporu Tereza Kučerová, dříve Jordánová. Diváky zajímá, jak se jí v tom Rakousku vlastně daří. Vždyť s Davidem tenkrát utekla za lepším, jak se říká. Ale teď to vypadá, že by Tereza byla znovu ráda spíše v Česku. Že by ji tam trápila samota? Že by si nakonec s Davidem neměli co říct? Velké téma ostatně nakousne její máma, Bára. S tou Tereza vyráží na dovolenou. Vlastně to vypadá, že do chatky uprostřed lesa obě prchají před svými problémy.

Obě mají starostí až nad hlavu

Bára se své dceři snaží být oporou. Nejdřív by ale musela zjistit, kde je problém. Ráda by byla babičkou a Tereza už na to má podle ní věk. Ale Tereza se na tohle téma odmítá bavit. Z nějakého důvodu je to pro ni bolestivé. Že by se o dítě snažili a nedařilo se? Ale ani Bára na tom není zrovna nejlépe. Nevyšlo jí už druhé manželství, tak jak by mohla své dceři radit?

Zdroj článku:
  • Autorský text