Dnes v Ulici: Vytoužený klid od dětí je v ohrožení, Luboš se chová divně

Dnes v Ulici: Vytoužený klid od dětí je v ohrožení, Luboš se chová divně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mělo to být deset dní bez dětí. Teď to ale vypadá, že si Mára s Karlou nejenže neodpočinou, ale budou mít plnou hlavu starostí ohledně divného chování Luboše. Ten se k Věrce chová velice nevybíravě.

Karle s Márou to pořád klape 

Karla s Márou se chovají tak, jako by byli na líbánkách. A to je teprve hlavní odpočinek bez dětí čeká. Věrka s Lubošem, Tonym a jeho rodinou vyrážejí na chatu a Karla s Márou zůstávají doma. Normálně budou chodit do práce. Ale tyto nutnosti budou prokládat romantickými večeřemi a intimnostmi. Respektive to mají v plánu, pokud se něco nepokazí. A jak známe rodinu Marečkovou, tak ono se téměř vždycky něco pokazí. Ale zpátky k romantice mezi Karlou a Márou. Těm to opravdu klape. Vše je zalité sluncem a divákům se potvrdila domněnka, že kdyby se ti dva rozešli, byla by to opravdu velká škoda.

Tony je na nervy z toho, že nechává Coolnu bez dozoru

A zatímco Karla s Márou se těší, až Věrka s Lubošem a jejich dětmi vypadnou, Tony je pěkně ve stresu. Ne že by se mu nechtělo pryč s rodinou. Své třetí dítě ale nechává doma – Coolnu. Jak barmanovi říká, ještě nikdy nebyl pryč tak dlouho. Obavy, aby se něco nepokazilo, jsou tedy na místě. Odpočine si Tony vůbec? Nejspíš až tehdy, když vše nechá za sebou a konečně vyrazí. Ale vyrazí vůbec někdy? S Lubošem není po telefonu žádná řeč. Něco nevychází podle plánu, a to Tonyho stresuje ještě více. Snaží se ale zachovat chladnou hlavu a nechává Lubošovi tolik času, kolik potřebuje.

Věrka má s Lubošem trápení

Napětí u Marečků i u Tonyho stoupá. Něco je hodně špatně, jinak by se už jelo. Jen aby Věrka s Lubošem znovu nevytopili sousedy. To by ale bylo to nejmenší. Věrka se totiž u nich objeví a tváří se velice nešťastně. Na dovolenou jet nemůže, respektive na ni nemůže jet společně s Lubošem. Karla s Márou nechápou, jak to myslí. Ti ale mají smysl pro humor! Kluci jsou sbalení a Věrka jim přijde říct, že nikam nepojedou? Je to ale mnohem vážnější, než se na první pohled může zdát. Věrka si zoufá, že se k ní Luboš nechová hezky. Pořád ji kritizuje a nadává jí. Takového ho vůbec nezná. Nechápou to ani Karla s Márou. Vždyť doteď byl Luboš v pohodě. Zvrat v jeho chování prý nastal před několika týdny. Doteď se s tím Věrka statečně prala sama. Teď má ale obavy, aby se to před dětmi nějak nevyhrotilo. Navrhuje, že zůstane doma a pojede Karla s Márou.

Další krize Marečků na obzoru

Diváci mohli přemýšlet, co scénáristé pro rodinu Marečkových vymyslí, aby mohla zůstat na scéně, a je to tady. Bude se řešit na první pohled okolím nerozpoznatelný domácí teror? Nebo se u Luboše projevují příznaky Alzheimerovy choroby? Bude častěji zapomínat a Věrku obviňovat? Uvidíme. Nyní je ale krize zažehnána. Karla s Márou se mohou těšit na krásných deset dní, o poznání hůře na tom budou Tony s Dominikou.

Zdroje článku: