Dnes v Ulici: Martina udělá Jirkovi na radnici průvan

Dnes v Ulici: Martina udělá Jirkovi na radnici průvan
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak Martina umí žárlit, to předvede Jirkovi v jeho práci. Jeho tah s Máriem se mu těžce nevyplatil. V mikině Komanda Sokol totiž Martina nachází kalhotky s telefonním číslem. A to si líbit určitě nenechá.

Vendula má špatný pocit z toho, že v bistru nebude

Konec 19. sezóny Ulice je trpký také pro Vendulu, jejíž postava v seriálu končí. Ani Ája ji proto nemohla vzít na svatbu jako svědkyni. Horko těžko by pak za ni vymýšlela náhradu. Místo toho poprosila Martinu, jestli by se toho mohla zhostit. Vendule to samozřejmě líto je. Vždyť Ája byla napřed její kamarádka, teprve pak přišla Martina. Cožpak je Martina tak atraktivní, že ji každý chce mít? Nakonec si situaci s Ájou vysvětlily tak, že je přece divné, aby jí svědčila bývalka od jejího manžela, ne? Ale to není to jediné, co Vendulu trápí. Trápí ji také nemoc Elišky a její nepřítomnost v bistru. Vždyť to tady milovala. V hloubi své duše ví, co je priorita, i přesto se však neubrání smutnění. Lumír ji však uklidňuje, že všechno bude v nejlepším pořádku. Nejspíš ale nebude, o čemž svědčí oznámení jejího konce v Ulici.

Martina řádí a nemá žádné zábrany

Martina si myslí, jak to teď s Jirkou má pohodové. Ale pak stačí sáhnout do kapsy mikiny, kterou jí Jirka daroval po tahu s Máriem. Jsou to reklamní mikiny s logem Komanda Sokol. Když z kapsy vytáhne bílé kalhotky s telefonním číslem, ihned začne vidět rudě. Vůbec ji nenapadne, že by mohlo jít o nedorozumění. Kalhotky v kapse Jirkovy mikiny si dá ihned do spojitosti s jeho nevěrou. Vždyť na takových divokých akcích se nevěry stávají, no ne?

Kateřina se opět bojí, že se vztah mladých rozpadne

Kateřina, která je shodou náhod u toho, Martině radí, aby celou situaci dostatečně prodýchala dřív, než ji začne hrotit. Jejím slovům však Martina nepřikládá žádnou váhu. Je natolik vytočená, že situaci potřebuje řešit hned. To je celá ona. Kateřina už si strachem okusuje nehty, že se ne úplně stabilní vztah Jirky a Martiny znovu rozpadne a ona zase bude chodit jako tělo bez duše. No to budou prázdniny! Kdy její dcera konečně dospěje?

Martina dělá Jirkovi na radnici dusno

Martina bohužel nevychladne ani cestou na radnici a aniž by se předem Jirkovi ohlásila, vtrhne do jeho kanceláře. Co na tom, že tam někoho má a něco s ním řeší? Martina na Jirku křičí a mává mu bílými kalhotkami před obličejem. Pak s ním rozhodně ukončuje vztah a chce prásknout dveřmi, ale v tom jí Jirka zabrání. Dokonce je nucen vyprovodit svého klienta na chodbu a upřednostnit Martinu, jejíž zlost nabírá na obrátkách. Jirka vše zapírá, ale to Martině nic neříká. No ještě, aby se přiznal! Později se v bistru rozhodne zavolat na číslo Jirkovy nové holky, aby jí hezky řekla, co má na jazyku. Kupodivu se v něm ozve ne Jirkova, nýbrž Lazyho nová holka, respektive jeho velká fanynka. Martina celou situaci zase vyhrotila. Proč jen neposlechla svou mámu?

Zdroj článku:
  • Autorský text