Dnes v Ulici: Přípravy na svatbu Gábiny vrcholí večerem na statku

Dnes v Ulici: Přípravy na svatbu Gábiny vrcholí večerem na statku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Svatba Gábiny je vrcholem 19. sezóny. Gábina je krásná, leč smutná nevěsta a Jiří pomalu začíná propadat panice. Jak moc by si přál, aby se všechno vydařilo. Vidle do toho hází Tereza Kučerová, které je zatěžko přijet na svatbu své nejlepší kamarádky včas.

Soudce spojuje síly s Milenou a Radkem, aby mohl být blíže synovi

Přípravy na největší událost 19. sezóny Ulice vrcholí. Svatba se koná už zítra,  a proto je potřeba doladit poslední přípravy a vyrovnat se s nečekanými událostmi – třeba se soudcem, kterého Radek a Milena potkávají ještě před odjezdem. Ačkoliv by se k němu mohli obrátit zády, nabízenou pomoc Jiřího neodmítnou. Radek je totiž na vozíčku a Milena má problém naložit jej do auta. Milena, které záleží na štěstí své dcery, poslouchá svou intuici a umožňuje soudci dojet na místo určení. Když už nic, může si před svatbou naposledy promluvit se svým synem a třeba se mu omluvit za své nevhodné chování. Přítomnost táty na statku Jirku maličko vyvádí z míry. Nakonec mu ale umožní, aby s nimi povečeřel, a pak ho dokonce nečekaně pozve i na svatbu. Více si soudce přát nemohl. Zázraky se přece jen dějí!

Gábina žije v přesvědčení, že ji čeká komorní svatba

Gábina je ráda, že se Jirka s tátou ještě před svatbou usmířili. Jejich nepřátelství jí nedělalo dobře. Z představy, že by na své svatbě neměla své rodiče, se jí dělalo nevolno. Jak to udělá Jirka se svým tátou, to ovlivnit nemohla. Proto byla své mámě neskonale vděčná, že soudce Jiřího na statek vůbec přivedla. Tahle radost je jí malou útěchou, protože se pořád nemůže zbavit přesvědčení, že její svatba by měla být o něco větší.

Tereza nečekaně zrazuje svoji kamarádku

Do beznaděje pak Gábina propadne poté, co jí Tereza jen tak oznámí, že zůstane raději doma se svým manželem. To si dělá srandu? A proč vůbec Tereza nepřijela i s Davidem? Vždyť mohli být společně tady. Pro Gábinu byla přítomnost Terezy velmi důležitá. Na večer s ní se velmi těšila. A teď jí zbylo vzduchoprázdno. Tohle Terezino odmítnutí jí dost sebralo. Jiří si toho všímá a jako pokaždé má tendenci ji rozveselit.

Gábina s Jirkou mají jeden v druhém oporu

Gábina je skleslá a smutná, ale nechce to Jirkovi kazit. Posílá ho proto, aby dál hrál online hry se Šimonem a jejím tátou. Ona potřebuje přemýšlet. Ale Jirka se jen tak nedá odbýt. Potřebuje vědět, co jeho budoucí ženu trápí. Potřebuje jí pomoct. Moc rád by řekl, že na svatbu nakonec tajně pozval další lidi, ale tohle překvapení si nenechá zkazit jen kvůli Tereze, která kdovíproč nechala kamarádku ve štychu. Oba si tedy navzájem potvrdí svou lásku a Gábina musí uznat, že se chová nevděčně. Vždyť si bere toho nejlepšího muže na světě. Tohle je její výhra a ani nepřítomnost nejlepší kamarádky jí to kazit nebude. 

Zdroj článku:
  • Autorský text